Køleskab fejlfinding reparation

November 27

Køleskab fejlfinding reparation

Dit køleskab er en hårdtarbejdende apparat, som er normalt tænkt på som en potentiel ansvar, når det pludselig stopper i orden. Køleskab reparationer kan være dyrt. At vide, hvordan du foretager fejlfinding af dit køleskab, når et problem opstår, kan spare dig penge.

Ikke kører

Hvis dit køleskab ikke kører, Sørg for det er sat i stikkontakten fungerer korrekt ved at sætte en kendt fungerende apparatet i stikkontakten. Hvis det kører, er der muligvis et problem med køleskabet, selv. Kontrollere hvis ventilator eller motoren kører. Hvis blæseren har stoppet, Sørg for det er ren og fri for snavs. Hvis motoren er stoppet, prøve at justere temperatur til en lavere indstilling og se hvis køleskabet tændes. Hvis det gør, kan termostaten skal kalibreres af en professionel. Frakoble enheden og sørg for, at alle ledninger er fri for skader. Hvis der er nogen skade, ændre ledningsnet.

Varm køleskab

Hvis dit køleskab kører varm, se om køleskabet er stoppet helt eller hvis det stadig kører. Sørg for termostaten er indstillet til den korrekte temperatur. Hvis det er, Sørg for kompressor motoren kører. Dette er på bagsiden af mest bolig køleskabe. Hvis dit køleskab har bredbånd på bagsiden, Sørg for de er fri for støv. Masser af snavs kan få dem til at køre alt for varmt, at hæve temperaturen i køleskabet. Ren under køleskabet til at sikre alle afkøling spolerne er fri for støv.

Sikkerhed

Når du arbejder på et køleskab er det vigtigt at følge et par sikkerhedstip at forhindre skade. Tag altid dit køleskab, selv om det ikke kører, for at undgå chok. Bevægelige dele kan fange på tøj samt når en motor pludselig tændes. Vær forsigtig, når du arbejder på køleskabet til at undgå at skære dig selv på skarpe metal kanter. Bære handsker som dit arbejde omkring skarpe områder. Hvis dit køleskab kørte før at koble det, give motoren tid til at køle. Altid vaske dine hænder før og efter at have arbejdet på køleskabet, især hvis der er utætheder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com