Køleskab fryser Fan vil ikke slukke

September 1

Køleskab fryser Fan vil ikke slukke

Ventilator i dit køleskab fryserum ligger nær fordamperfladen hvor det kan trække luft over spolen og tvinge kold luft i hele dit apparat til køling. Denne fan kommer i løbet af afkøling cyklus og slukker i ikke-køling perioder. Hvis dit køleskab fryseren fan ikke vil lukke ned på alle, så er der et andet problem andre steder i systemet. Finde ud af, hvorfor din fan er ikke at slukke, som det skal og hvorfor din enhed er i en konstant køling cyklus som et resultat.

Termostat defekter

En af grundene til din fryser fan ikke kan slukke er fordi termostaten er defekt. Termostaten fortæller systemet når at køle baseret på temperaturindstilling du vælger på skiven inde i køleskabet. Hvis termostaten ikke er præcist læse den indre temperatur i køleskabet, kan det signal system til at køre en køle cyklus permanent. Dette vil gøre fans kører konstant og affald og en betydelig mængde af energi.

Døren stå åben

Hvis køleskabet ikke kan nå den ønskede temperatur, det fortsætter med at køre en køle cyklus og vil derfor holde fryser fan cirkulerer kold luft skaber det. Når du forlader døren klem på køl eller frys, det giver mulighed for kold luft at undslippe og rejser hurtigt den indre temperatur i køleskabet. Luk din døre ordentligt så der er ingen måde den kølet luft kan undslippe. Når den er afkølet til den ønskede temperatur, systemet vil slukke og blæseren vil stoppe.

Pakninger

Rundt i kanten af hver dør på dit køleskab er en gummipakning, kendt som en pakning. Pakning er hvad gør døren til fryseren og friske fødevarer rum lufttæt. Hvis denne pakning bliver beskidt eller er revet eller anden måde beskadiget på nogen måde, det kan ikke lade døren til at lukke helt og tillade kold luft til at sive ud i rummet. Når dette sker, køleskabet vil have svært ved at holde op med køling efterspørgsel og konstant kan cirkulere fans.

Afrimning systemfejl

En anden køling problem, som kan resultere i en konstant kørende fan er en afrimning systemfejl. Self optøning køleskabe klare frost fra fordamperfladen i fryseren ved hjælp af en timer og varmelegeme. Timeren fortæller varmelegeme til kommer for en nærmere fastsat periode til at smelte væk frost. Når afrimning ikke er på, kører den afkøling cyklus. Hvis timeren går i stå i den afkøling cyklus varmer kommer ikke på og frost vil bygge på spolen. Til sidst, denne opbygge vil begrænse luftstrøm til resten af køleskabet og vil forårsage den afkøling cyklus og fans til at køre hele tiden i et forsøg på at køle ned interiøret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com