Køleskab giver Off en mærkelig lugt

September 9

Køleskab giver Off en mærkelig lugt

Lugter i køkkenet kan være nogle af de bedste dufte overalt, men de kan også være en smule underligt. Forudsat, at du ikke er madlavning op et rod af grønne eller concocting nogle eksotiske retter, der har dit køkken duftende ulige, kan så du normalt antage, det kommer i nærheden af køleskabet. Hvis du bemærker en mærkelig lugt kommer fra køleskabet, kan det ikke være, hvad du synes. Der er faktisk et par forskellige kilder til lugt, der kan forårsage dit køleskab til at lugte lidt funky.

Udløbne fødevarer

Den naturlige antagelse når du registrerer en mærkelig lugt fra køleskabet er forkælet fødevarer. Denne antagelse kunne vise sig for at være den nøjagtige kilde til mange usædvanlige lugte. Afhængigt af typen mad, der er udløbet og hvor lang tid det har været dårlig, kunne maden tage på mange forskellige dufte. Rens dit køleskab og smide væk enhver forkælet fødevarer eller pakker, der er ud over deres udløbsdato.

Ud af syne Spill

Efter rengøring ud dit køleskab, kan du stadig lugte den mærkelig lugt lige så stærk som du gjorde før. Forudsat, at du har smidt alle mistænkelige elementer, bør have spredes lugten. Hvis ikke, så kan der stadig være noget mad gemt i området. Børn få undertiden snacks fra køleskabet eller endda voksne ved et uheld slippe ting uden at vide det.. Disse madrester, stænk af mælk eller andre stoffer kan ende op under den forreste kant af køleskabet ude af syne. Når de sidder længe vil nok de forkæle og udvikle en dårlig lugt. Check under køleskabet og rense ud ethvert spild eller faldt fødevarer.

Afrimning afløb Pan

Når dit køleskab automatisk afrimning kommer på en lille varmeapparat smelter frost fra fordamperfladen og vandet løber ned gennem et dræn og er taget af et plastik rør til et afløb pan under køleskabet. Der kan vand fordampe naturligt. Hvis madpartikler, fremmedlegemer eller endda skadedyr som mus, får i gryden, kan de udvikle en lugt, som de nedbrydes. Fugt forbundet med gryden kan selv danne skimmel og meldug, hvilket kunne føre til usædvanligt lugte. Fjerne gryden og rense det ud, hvis du har mistanke om der er ting i gryden, der ikke bør være der.

Støv

En tydelig lugt, som du normalt ikke ville forvente fra et køleskab er en brændende lugt. Stadig, dette er en mulighed. Hvis støv hober sig op på kompressor casing eller andre komponenter på ydersiden af enheden, kunne så varmen de producerer potentielt medføre støv at forbrænde og udsender en brændende lugt. Hold dit køleskab ren inde og ude, herunder kondensator spoler og alle udsatte dele til at forhindre dette.

Fjernelse af lugt

Hvis du har dvælende lugt inde i dit køleskab og du ønsker at fjerne dem, kan du bruge en af flere effektiv metoder. Åbne en kasse med bagepulver og placere den i køleskabet til at absorbere lugte. Erstatte det hver måned eller så for de bedste resultater. Du kan også bruge kaffegrums eller aktivt kul til at fjerne lugt. Regelmæssig rengøring vil også holde det lugter frisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com