Køleskab kompressor problemer

December 15

Kompressoren er et af de vigtigste elementer i dit køleskab. Formålet med kompressoren er at komprimere alle køleskab gas anvendes inde i køleskabet. Denne proces giver anledning til trykket inde i køleskabet, og den temperatur, som er frigivet gennem et sæt af spoler udenfor køleskabet. Hvis kompressoren ikke er i orden i dit køleskab, vil enheden ikke cool. At kende de fælles problemer af en kompressor er en god måde at lære grundlæggende fejlfinding, når dit køleskab stopper i orden.

Fejlfinding

Når dit køleskab har elektricitet, og kører, men inde i køleskabet er hot, check for at se om der er et problem end et brudt kompressor. Du bør kontrollere for at se, hvis alle de elektriske styringer af køleskabet arbejder, som en kompressor på et køleanlæg enhed sjældent mislykkes. Kontroller, at du temperaturkontrol er i den korrekte position. Lytte til blæserstøj sørge for fryser fan fungerer korrekt. Du vil også ønsker at lytte til kompressor fan. Kompressor fan er placeret i bunden af køleskabet, i ryggen hvor kompressoren liv. Hvis fryseren-blæser kører, kører kompressoren fan normalt på samme tid. Hvis fans ikke kører, skal du kontrollere at fans er fri for snavs og støv er ikke tilstopning dem.

Intermitterende kompressor funktion

Hvis din kompressor er at klikke på og off tilfældigt, check at se, at der er ikke et problem med kompressor-relæ. En defekt eller beskidt relæ vil overbelaste kompressor, forårsager det kort ud og slukke. Du bliver nødt til at teste den kompressor relæ ved hjælp af et multimeter. Først, afmonterer køleskabet. Alle komponenter omkring området kompressor holde strøm, så det er vigtigt, at du skære strømmen til køleskabet. Adgang til bagsiden af køleskabet. I bunden af ryggen, vil du se et åbent afsnit - dette er, hvor kompressoren er placeret. Relæet er normalt placeret til højre for kompressor i boksen terminal. Tjek din ejer manual for at sikre. Adgang til indersiden af boksen terminal. Kompressoren vil være i bunden af boksen terminal, og vil ligne en smule af snoede kobber. Fjerne det ved at trække det ud, og kontroller, om der er nogen korrosion i enheden. Hvis der er, skal det rengøres eller udskiftes. Bruge et multimeter til at teste relæ kontinuitet. Angiv multimeter til X 1 og røre sonder til kontaktpunkterne. Multimeter bør læse uendelighedssymbolet.

Køleskabet er ikke kolde

Hvis køleskabet ikke er koldt, skal du teste kompressoren. Adgang til kompressor fra bagsiden af køleskabet. Igen, få adgang til boksen terminal og fjerne relæet. Bruge et multimeter sat til X 1 til test terminal. Tryk på sonden af multimeter til hver terminal inde i boksen terminal. Multimeter bør læse nul ohm. Test alle de terminaler, ved hjælp af forskellige kombinationer af sondens placering. Alle aflæsninger skal være nul. Du vil også ønsker at teste jordforbindelse af kompressor, ved at røre en sonde til ydersiden af klemkasse, derefter flytte andre sonden mellem de tre terminaler. Multimeter bør læse infinity. Hvis du får nogen andre målinger, bør du have din kompressor tjekket af en professionel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com