Køleskab krav

December 4

Køleskab krav

Moderne køleskabe er mere effektivt og spare mere plads i forhold til ældre modeller. Stadig skal tages hensyn til clearance omkring ydersiden af køleskabet for det til at fungere ordentligt. Mens ingen angives beløbet af rum eksisterer for alle udvendige dele af apparatet, bør et par afgørende arbejde dele overholde anbefalede retningslinjer for at sikre korrekt orden.

Ventilation og varme

Køleskabe kræver plads omkring base, toppen og bagsiden af apparatet. Køleskab afgiver varme, da det køler inde. Denne varme skal flygte fra enhed til apparatet kan fungere korrekt. Køleskabe bruger kompressorer og kondensatoren spoler, der genererer varme. Ventilationskanaler er plejede at give varme til at flygte fra kompressorer og bredbånd. Kompressor, kondensator spoler og ventilationskanaler er placeret bag eller under køleskabet. Varmen stiger som det frigives til luften. Tilstrækkelig plads 2 inches eller mere kræves bag, nedenunder og over køleskabet til at tillade luft at overføre varmen fra apparatet.

Sider

Køleskabe kan rumme begrænset plads langs siderne. Mens der er ingen angivne krav for den plads ved siden af et køleskab, bør afstanden mellem køleskabet og andre varme-genererende apparater overvejes. Som med køleskabe, afgiver komfurer, vaskemaskiner, tørretumblere og andre store apparater varme, der skal have lov at slippe ud i luften fra apparatet. Varm luft fanget mellem apparater forsvinder mere langsomt, forårsager køleskabet til at arbejde hårdere for at holde maden kold. Holde køleskabe fra andre varme-genererende enheder.

Rengøring

Kondensatorer og spoler kræve regelmæssig rengøring for at undgå ophobning af snavs og støv. At tillade oprustning til form på arbejdende dele af køleskab skaber modstand til luftgennemstrømning og en måde for varme til at undslippe enheden. Varme og snavs oprustning forårsager kortere levetid for enheden. Holder plads nok til at få adgang til arbejdende dele til at rense snavs eller støv eller flytte køleskabet til at få adgang til disse dele, hjælper med at sikre længere levealder.

Døre

Døre og skuffer i køleskab varierer afhængigt af mærke og model. Skal tages hensyn til afstanden døren eller skuffe tager når fuld åbnes. Døren skal svinge frit for fuld uhindret adgang. Skuffer skal kunne fuldt udvide eller fjernes uden støjsending. Måle dybden af døren på højre. Dette bestemmer mængden af plads kræves på siden af køleskabet til at åbne døren. Måle bredden af døren. Dette bestemmer mængden af plads kræves foran køleskabet for døre svinge åben uhindret. Brug den større dør af en to-dørs enhed til at bestemme front clearance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com