Køleskab lækager noget, der lugter af benzin

April 26

Køleskabe normalt er kendt ikke for deres mærkelige lugte, og arbejder køleskab vil ikke lække. Så når et køleskab lækager noget, der lugter af benzin, rejser det to bekymringer. En benzin lugt er en indikation af en kølervæsken lækage i køleskab, hvilket kan føre til en kontrolanordning, hvis det er venstre umarkeret. Benzin dufte fra et køleskab er derfor et tegn på at det er på tide at kalde en servicetekniker.

Fakta

Moderne køleskabe bruger freon som en kølervæsken. Dette er et kemikalie, der har en stærk lugt ligner benzin. Når det lækager, er lugten af benzin ofte en af de første ting at blive bemærket. Når freon lækager fra et køleskab, apparatet vil hurtigt begynde at overophede, og derfor vil være afskåret fra at holde fødevarer cool.

Årsager

Når et køleskab er transporteret på sin side eller på ryggen, er det let at beskadige kølesystem--især kondenserende bredbånd på bagsiden af enheden. Disse spoler indeholder freon, som vil begynde at lække. Tilsvarende bør enheder med kondenserende spoler på undersiden være stod på en flad overflade snarere end tæppet for at undgå overophedning systemet og forårsager dens punktsvejsning mislykkes, fører til en lækage.

Reparation

Freon utætheder bør kun repareres af en kvalificeret tekniker, på grund af behovet for at erstatte de tabte freon og arten af den reparationsarbejde, der skal udføres. Mens det er muligt at reparere små utætheder i en kølervæsken system ved hjælp af epoxy fugemasse, dette hurtigt vil begynde at nedbryde og vil ofte mislykkes senest to år efter reparation foretages.

Advarsel

Freon, er ligesom mange andre industrielle kemikalier farlige for menneskers og dyrs sundhed. Når inhaleres i store mængder, selv over en kort periode, angriber freon nervesystemet, forårsager en række symptomer fra svimmelhed til uregelmæssig hjerterytme. Du skal derfor åbne alle døre og vinduer, når du har mistanke om en freon lækage, og undgå opholder sig i samme rum som køleskabet, indtil det er repareret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com