Køleskab og fryser temperatur spørgsmål

January 21

Køleskab og fryser temperatur spørgsmål

At holde temperaturen af køleskabe og frysere på relevante niveauer sikrer, at den mad, der er gemt i dem bevares sikkert for længst mulig tid. Forbrugernes spørgsmål om apparatet temperaturer spænder fra indstillinger til mad opbevaring anbefalinger, strømudfald og virkningerne af eksterne temperatur hvor apparaterne drives.

Indstillingen spørgsmål

Den mest almindelige indstilling spørgsmål er, "Hvad er den bedste temperatur for mit køleskab og fryser?" Producenter preset disse temperaturer til mid-range (MID) på fabrikken ved 0 grader F til fryseren og 37 grader F for køleskabet. Hvis du vil enten af disse apparater eller segmenter koldere, kan du justere fryseren plus eller minus 15 grader og køleskab mellem 33 og 47 grader. Temperatur ændringer tager 24 timer træder i kraft, så vent at længe før du ændrer den igen.

Kontrol af resultaterne

Efter at have foretaget justeringerne, er det næste spørgsmål normalt, "Hvordan kan jeg tjekke for at se, hvis temperaturerne, der er justeret til de nye indstillinger?" For at teste de justerede temperaturer i køleskabet, sted et køleskab termometer i et glas vand og lad døren lukket i mindst 8 timer før du kontrollerer det. Kontrollere fryser temperatur ved at placere termometeret mellem to poser af frosne grøntsager og døren lukket i samme periode før vurderingen af resultaterne.

Kraft Outage undersøgelse

Når der er en strømafbrydelse, fryseren bliver unplugged eller døren stå åbent i længere tid, opstår spørgsmålet, "hvor lang tid kan min mad sidst når temperaturen falder betydeligt i køleskab eller fryser?" Hvis døren er lukket, en fryseren fuld af mad typisk forbliver frosne nok til at være sikkert for omkring to dage. Mad i halv-fuld frysere varer ca. en dag. Køleskab fryser rum er ikke så koldt som stand-alone frysere, så fødevarer ikke vil vare som længe i dem, men du kan gruppere frosne fødevarer sammen for at holde dem koldere længere. Tør, blok eller poser med is bidrage til at bevare den mad længere. Når strømmen er genoprettet, delvist frosne fødevarer, der har iskrystaller i det og er 40 grader F eller mindre kan sikkert genfryses. Smide noget mad, der er blevet opbevaret ved temperaturer højere end 40 grader F i mere end to timer.

Omgivende temperatur spørgsmål

Folk, der holder køling apparater i garager eller på indgangsparti ofte spørger, "Mit køleskab eller fryser fungere korrekt om eksterne temperaturerne svinger betydeligt?" Temperaturer under 40 grader F kan forårsage appliance termostater til funktionsfejl. Hvis temperaturer nå højder på 100 grader F eller ovenfor, apparatet motorer vil køre mere konstant og reducere energieffektivitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com