Køleskab problemer med lugt i vand Dispenser

April 9

Køleskab problemer med lugt i vand Dispenser

Bekvemmeligheden af en vand dispenser i dit køleskab er svær at slå--koldt vand er tilgængelig ved at trykke på en knap. Hvis vandet kommer fra dispenseren lugter sjovt, men betyder bekvemmeligheden ikke noget.

Lugte

Hvis du har problemer med lugt i dit køleskab vand dispenser, bemærker du måske en metallisk lugt til vandet. Andre fælles lugt problemer omfatter ubehagelige muggen lugt eller en stærk duft af plast i vandet. Disse lugt problemer kan være ledsaget af ulige smag i vandet.

Årsag

Metallisk lugt i køleskab vand dispensors er forårsaget af høje niveauer af bly eller jern i vandforsyningen. Hvis vandet lugter muggen eller snavset, kunne så der være mug eller meldug vokser inde i plastslanger, der leverer vand til dispensor. Nye plastslanger kan tilføje en plastik lugt vandet når det først er installeret.

Løsninger

Udskiftning af filter til dit køleskab vandforsyning vil fjerne bly lugt. Erstatte mugne forsyningslinjer vil slippe af muggen lugt. Hvis det plastik lugt ikke fade i et par dage, vil at fjerne plastik slanger og gennemskylning med vand hjælpe slippe af lugten.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com