Køleskabs Bottom fryser virker ikke

March 2

Mens et køleskab med en bottom fryser ser anderledes ud end en traditionel top fryser enhed, kan de deler nogle af de samme problemer med ydeevnen. Uanset om du har et nyt køleskab eller en ældre enhed, er en ikke-arbejdsrelateret bottom fryser noget du kan muligvis foretage fejlfinding på din egen. Og hvis det lykkes dem til at identificere og løse problemet, kan du spare dig selv på servicebesøg på apparatet.

Køling ventilator blokeret

Hvis du har noget sidder på toppen af de afkøling fan ventilationskanaler, der distribuerer luften mellem køleskab og fryser, kan fryseren ikke arbejde ordentligt. Ventilationen køre langs midten af enheden. Hvis du ser noget blokerer disse udluftninger i køleskab eller fryser, bør du flytte varerne, således at fryseren vil genoptage fungerer korrekt.

Temperatur kontrol

Temperaturstyring for bottom fryser er normalt findes i afsnittet køleskab i apparatet. Kontrol kan være digitalt eller manuel. Check fryser temperaturkontrol for at bekræfte, at det er på en cool indstilling. Det kan have uforvarende fået ændret, som ville gøre du tror, at fryseren ikke er i orden. Nogle kontrolpaneler har en temperatur udvalg, mens andre gør det muligt at vælge en indstilling mellem varmere og koldere. Flytte til et koldere indstilling for at få temperaturen køligere i fryseren. Det tager en fuld 24 timer, før ændringen træder i kraft.

Iskrystaller på mad

Hvis du er mærke iskrystaller om maden i fryseren, kan dette ske af to grunde. Når din fryser døren ikke lukker helt eller fryser døren åbnes ofte, vil iskrystaller udvikle på maden. Dette er fordi fryseren ikke kan gøre sit arbejde når for meget varm luft går ind i fryseren. Sørg for at du Luk fryser helt sikkert efter åbning det, og prøv at åbne det mindre hyppigt for at stoppe dette i at ske.

Ismaskine problemer

Hvis din ice har en underlig lugt eller smag, kan det skyldes fødevarer i fryseren, der ikke er pakket stramt nok. Dette kan også ske i de første par partier af isen på et nyt apparat. Hvis fryseren ikke laver is, betyder det normalt, at din fryser ikke er koldt nok. Foretage en justering på temperaturstyring, som tager 24 timer til at gå i fuld kraft, og reducere den mængde du åbne fryseren døren, mens det køler. Hvis det gør is terninger, men de er for lille, skal du blot vælge et større outputstørrelse. Hvis du allerede har en stor størrelse valgt, betyder det, du har en vandlinjen træsko. Du har brug at konsultere en blikkenslager, hvis du har mistanke om en træsko i vandlinjen.

Kundeservice

Hvis du har forsøgt at fejlfinding din fryser problemet på egen hånd uden held, kan du har brug at rådføre sig med en appliance reparation specialist. Du kan kontakte producenten af dit køleskab, eller du kan ringe til en lokal reparationsservice. Priserne varierer for køleskab servicering.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com