Køleskabsdøren lukkes ikke på sin egen

May 16

Køleskabsdøren lukkes ikke på sin egen

Din køleskabsdøren skal lukke tæt for at apparatet til at opretholde sin cool temperatur. Som et resultat, indstille de fleste køleskab fabrikanter hængslerne så døren svinger lukke af sig selv, hvis det er uheld efterladt åben. Hvis dit køleskab dør ikke lukker på egen hånd, kan du prøve nogle fejlfindingsteknikker for at eliminere nogle af de mest almindelige årsager.

Instruktioner

•Flyt noget mad, krukker eller flasker væk fra døren, og luk eventuelle åbne skarpere trækker. Døren kan muligvis ikke lukke, fordi det hamrer ind i open trækker eller objekter gemt inde i køleskabet. Dette problem opstår normalt, når køleskabet er alt for fuld eller Hvornår mad er ikke gemt i sin rette placering inde i apparatet.

•Stram døren hængsler med en skruetrækker. Køleskabsdøren kan ikke svinge lukket, hvis de skruer, der holder hængslerne til kabinettet har løsnet. Spænd en løs skruer eller bolte til at gendanne hængsler og døren til deres korrekte position. Se din manual for præcise stramning instruktioner.

• Kontroller siden eller gummipakning nærmeste hængslerne er ikke foldet eller stikning. Pakninger, der er løs eller snavset kan folde eller stick og forhindre, at dørene lukker. Anvende paraffin voks til ansigt af pakning til at forhindre stikning og vedhæfte enhver løs pakninger.

• Bekræft køleskabet er endda på alle sider ved hjælp af et vaterpas. Den køleskab fødder bør er blevet justeret, da det blev installeret til at gøre det sidder perfekt niveau. Døren kan ikke svinge tæt, hvis apparatet hælder fremad eller til siden. Konsultere din brugsanvisning for yderligere oplysninger på nivellering dit køleskab.

•Kontroller køleskabet har mindst en tomme plads på alle sider. Døren kan svinge åben hvis køleskabet hælder mod en bordplade eller skab. Alle husholdningskøle kræver plads til luft at cirkulere rundt om kanterne. Du skal muligvis flytte dit køleskab, hvis dens nuværende placering ikke er egnet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com