Køligt soveværelse idéer til et 10-13 år gammel

June 30

Køligt soveværelse idéer til et 10-13 år gammel

Dit lille barn er mere end halvvejs vokset op og har vokset soveværelse temaer centreret omkring eventyrlystne opdagelsesrejsende og taler tog motorer. Dit barn har brug for et soveværelse re-do en cool nye soveværelse, der vil lette hendes potentielt stormfulde overgang til unge voksenliv.

Spille favoritter

Når du vælger et rum tema, start med dit barns favoritter. En elskede bog, tv-show, musik, sport eller tidsfordriv alle arbejde som hoppe off point for et tema. Subtilt indføre temaet med vægfarve, såsom mørk rød til en vampyr tema eller gå fed en design et vægmaleri, der passer til temaet. Farve inspiration findes overalt, selv en favorit billede. Bruge farver fra dette element, eller en anden, som din farveskema eller afhængige af pre-designede farveskemaer købes hos de fleste maling forhandlere.

Efter skolens særlige

En måde at forene et værelse er at gentage elementer, der har et lignende udseende. Plukke flere varer fremstillet af rustfrit stål, såsom et ur og wall kroge. Opt for lignende farve og konsistens, som et luftigt tæppe, der svarer til eller koordinerer med pyntepuder. En anden mulighed er at matche den stil og farve af sengeramme ved at vælge andre møbler, der har et lignende udseende, såsom bogreoler eller et sengebord. Ikke glemmer at give dit barn en skrivebord til laver lektier, og overveje en kurv til at opmuntre ham til at tage sig af sin egen tøjvask.

Vinduet Dressing

Hvis du har købt nye sengetøj som en del af din istandsættelse, overveje at få en ekstra matchende ark gøre til gardiner eller en valance. Hvis din præference er vindue nuancer, kigge efter cordless dem, der er let at hæve og sænke så dit barn ikke er tilbøjelige til at bryde dem eller lade dem skæve. En brugerdefineret valance over toppen af rulle nuancer, enten i en subtil neutral eller fed, lyse farve.

Hvordan til at håndtere et værelse deles af søskende

Børnerige familier har ofte søskende deler værelser. Hvis dette er din situation, skal du ikke fortvivle. Lad hvert barn starte med en yndlingsfarve eller vare, og finde et farveskema, der vil koordinere med begge. Give hvert barn sin egen del af rummet, og måske en sektion, der deles. Hvis deres smag er forskellige, er det okay, hvis ene hjørne har heste og den anden har fodbolde. Kigge efter en kreativ måde at forene rummet uden at tvinge et barn til at have de uheldige grønne ark, at hendes søster plukket ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com