Kommerciel grill & køkken idéer & Designs

June 20

Kommerciel grill & køkken idéer & Designs

Den drivende kraft bag dit køkken designbeslutninger er, hvor mange mennesker vil bruge plads på ethvert tidspunkt. For eksempel, i en kommerciel køkken bevæge mange arbejdstagere, herunder kokke, kokke og assistenter-vil sig hurtigt køkken plads. For en kommerciel-kvalitet køkken derhjemme, overveje at tilføje en grill til den traditionelle komfur eller et område.

Range, Grill og bageplade kombination

En traditionel mulighed for køkkenet er et område med seks til otte brændere og en kombination af grill og bageplade. Denne enkelt enhed giver plads for en kok til at udføre alle madlavning aktiviteter. Gasbrændere give kok bedre kontrol over temperaturen ved hvilke hvert fad kokke. Hvis du deler dit køkken med en anden cook, skal du muligvis to komplette enheder og ekstra bordplade rum.

Infrarød Grill

En kok, der tilbringer mere tid grilning muligvis et separat 6-brænder range, en infrarød grill og en separat bageplade. Din stand-alone grill giver plads til bagende og grill adskilt fra stegning, kogning og ulmende aktiviteter på området. Afsætte en plads i dit køkken til en infrarød under fyret gas slagtekyllinger fra et selskab som TEC Infra-rød grill. Du vil bruge færre penge, varme grill, og du vil ikke stole på varmluft design, der står bag de fleste char-slagtekyllinger.

Træ-fyret Grill

Et alternativ til den infrarøde teknologi til dine kommercielle grill er den træ-fyret grill. Når du tænder en grill med træ, får du en træ smag i maden. Vælg en træ-brand grill med den samme bærbarhed. Træ-fyret Grill er fremstillet af rustfrit stål og monteret på hjulene. Kontakt producenten for oplysninger om træ-fyret grill's effektivitet.

Grill bærbarhed

I en bolig køkken anvendes til store projekter som hjem catering, du bliver nødt til at planlægge hvordan mange intervaller, ovne og grill vil passe ind i en begrænset køkken plads. En bærbar design løser mange pladsproblemer, fordi du kan flytte udstyr i køkken af din madlavning projektets omfang.

Ventilation

Når du vælger en kommerciel grill til køkkenet, har du også brug for ordentlig ventilation. Undersøge udgifterne til en hætte for hvert område eller grill du tilføje til køkken gulv plan. Hvis du placerer grill ved siden af 6-brænder range, kan en større, kommercielle hætte give tilstrækkelig ventilation for begge stykker udstyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com