Kommercielle Game Room designideer

June 26

Kommercielle Game Room designideer

Kommercielle spil værelser har en plads i en række virksomheder, herunder hoteller, restauranter og biografer. Værelserne giver gæster og besøgende med lidt ekstra at gøre og lægger flere penge i lommen. Dine kunder vil ikke tænke to gange over droppe et par ekstra dollars på deres vej ud og maskiner involverer lille kapital og har brug for lidt vedligeholdelse kan køre korrekt. Ved hjælp af det rigtige design og indretning vil hjælpe dine kunder føler dig afslappet og komfortabel.

Las Vegas værelse

Oprette en Las Vegas-stil kommerciel spillehal ved hjælp af den rigtige type af belysning og indretning. Tilføje splashy dekorationer, i nuancer af rød, sort og guld, de klassiske Las Vegas farver. Brug tape lys for at fremhæve plakater og illustrationer i rummet. Du kan selv ønsker at bringe i en lille roulette hjul eller i det mindste bruge video poker og andre spil med en gambling drejning. Det er endnu bedre, hvis du flytter plads på bagsiden af din virksomhed, naturligt lys og ure i lobbyen. Dine kunder vil ikke indse, hvor meget tid er gået, ligesom i de virkelige Las Vegas kasinoer.

Sport værelse

Bruge et lokale sportshold som grundlag for dit spil værelse. For eksempel, hvis du bor i San Diego, kan du vælge for en San Diego Chargers - eller Padres-tema værelse. Flere selskaber gøre dekorationer med logoer af professionelle sportshold, herunder tæpper, lamper og skraldespande. Brug disse elementer i kombination med almindelig sports elementer, såsom vintage-stil baseball plakater. Tilføje et par opskalere varer rundt i lokalet, herunder en signeret plakat eller udskrive. Hætten spillerum med et par sports - tema video spil, herunder sports-tema pinball-maskiner.

Swimmingpool Hall værelse

Gøre spil værelse til et pool hall. Bruge en pool bord i midten af rummet, forlader plads på siderne for spillere, og har swimmingpool stikord og andet tilbehør på et nærliggende væg. Bruge lysarmaturer, der hænger fra loftet, men vil ikke forstyrre spillernes bevægelser. Tilføje videospil langs væggene. Lede efter spil, der fungerer med dit tema, såsom virtual poolspil. Alternativt kan du bruge flere billardborde og holde kun et par video spil på side, til appel til kunder, der ikke kan lide pool.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com