Kompakt køleskab Tips

June 10

Den kompakt køleskab er en fælles korte kollegieværelse, klubhus eller garage hvor mindre mængder af mad kan være gemt eller kolde drikkevarer holdes på klar til forbrug. Kompakt køleskabe er meget pladsbesparende, som er både fordel og også problematisk. De er modtagelige for de samme problemer med regelmæssige køleskabe, såsom utætte og frost oprustning. Du kan bruge metoder til at hjælpe med at sikre din kompakt køleskab forbliver i topform for så længe som muligt.

Afrimning regelmæssigt

Mange kompakt køleskabe har indbygget fryser sektioner, at selv små, er nyttig til opbevaring af små is containere, kød og andre forsyninger. Disse frysere typisk ikke auto-tø, så frost vil bygge over tid, fortykkelse på væggene og gradvist gør fryserum mindre og mindre. Skår frost væk manuelt kunne bryde linjen kølervæske og føre til en lækage, hvilket betyder, at køleskabet skulle udskiftes. Dette kan forhindres ved tømning fryseren en gang om måneden og smelter ethvert is oprustning med en blanding af varmt vand og eddike. Eddike også Fordobler som rensemiddel og vil hjælpe med at fjerne mug og andre depositum oprustning. Hvis frosten er overdreven, afmonterer køleskabet og tillade frost at smelte før du bruger køleskabet igen.

Ren spolerne årligt

Kondensatoren spolerne er normalt placeret på bagsiden af kompakte køleskabe, og de tillader kølevæske til blive rundsendt via køleskabet mens varme er fjernet. De vil hurtigt blive kage med støv hvis de ikke er varetaget, og støv og snavs oprustning kan resultere i spolerne overophedning. Hvis spolerne stopper fungerer korrekt, køleskabet vil ikke køle ordentligt, og som et resultat, fødevarerne kunne begynde at gå dårligt. Der bør også være mellemrum mellem spolerne og den nærmeste væg tillade luftstrøm. Inspektion af spoler årligt og at holde dem rene vil hjælpe tilføje til levetiden af den kompakte køleskab.

Undgå over fylde det

På grund af den lille størrelse af kompakte køleskabe er overfyldning dem med mad og drikkevarer let. Dog køleskab behov ordentlig luftcirkulation til at holde varer kolde optimalt, og hvis køleskabet er pakket, luften ikke kan flyde igennem. Overskydende mad og drikkevarer kan faktisk isolere køleskab mod afkøling og fælde varme i, forårsager mad til cool uregelmæssigt og eventuelt ødelægge. Holde genstande fordelt jævnt over hele køleskabet, og forlade området nær afkøling ventilationskanaler helt klart hvis det er muligt for at tillade den kolde luft at indtaste køleskab uden indblanding.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com