Kompakt køleskabe vs frostfrit kompakt køleskabe Købsguide

February 9

Kompakt køleskabe vs frostfrit kompakt køleskabe Købsguide

Kompakt køleskab er ideelle til kollegieværelset værelser, små rum, kontorer og lejligheder. Disse køleskabe er mindre end 36 inches høj med 7,75 kubikfod eller mindre af indvendige rum. Energy Star, den fælles indsats mellem det amerikanske Department of Energy og US Environmental Protection Agency, nu satser kompakte køleskabe med store køleskabe. Energy Star foreslår at erstatte en ældre køleskab med en ny som forbedringer i kompressorer og isolering gør nye køleskabe mere energieffektive.

Føderale standarder

Energy Star-godkendelse betyder generelt, 20 procent mindre energiforbrug end de nationale Appliance energi bevarelse Act maksimale. NAECA er en føderal lov, der giver den amerikanske Department of Energy myndighed angive føderale energiforbruget på husholdningsapparater. Du behøver ikke at opgive effektivitet i forbindelse med køb af en kompakt køleskab; små lige ikke billige eller dårligt isoleret. Udskift din supplerende køleskab i kælder eller garage med en ny Energy Star kompakt køleskab for maksimale besparelser. Ved hjælp af et køleskab spild mere end 10 år gamle af energi og dine penge, ifølge Energy Star.

Frostfrit kompakt køleskabe

Frostfrit modeller koster mere at betjene på grund af funktionen frostfrit. I virkeligheden, Californien energi Kommissionen rapporter om, at frostfrit modeller koster dobbelt så meget til at fungere som en manual-afrimning model, der er optøet regelmæssigt. Energy Star indeholder en liste over godkendte energieffektive køleskabe, der omfatter kompakte modeller. KitchenAid gør et frostfrit compact, der er omkring 6 kubikfod. Avanti gør et frostfrit køleskab, der er 7,5 kubikfod. Jenn-Air, Samsung og Whirlpool gøre frostfri modeller, kaldet automatisk afrimning køleskabe på listen Energy Star. Danby har både automatisk og manuel afrimning kompakt køleskabe.

Manuel afrimning eller delvis automatisk afrimning

A manuel afrimning compact køleskab kræver mindre strøm til at operere i løbet af et år, men du bliver nødt til optøning det regelmæssigt for at opretholde dens effektivitet. En kompakt køleskab tager ikke lang tid til optøning. Avanti og Haier kompakt køleskabe er afrimning manual-modeller, så du ikke har et valg med disse mærker. Magic kok har delvis automatisk afrimning funktioner på dens kompakte køleskabe, som gør Oster og Vistra. Delvis automatisk afrimning eller delvis frostfrit køleskabe har en afrimning mekanisme i fryserum kun. Danby tilbyder en delvis automatisk afrimning kompakt køleskab langs med manual-afrimning og frostfrit modeller.

Funktioner og Tips

Du kan finde at nogle af de kompakte køleskabe har fryserum og nogle ikke gør. Du kan ikke være i stand man laver is i nogle af disse, da de kun køleskab-modeller. Nogle Danby modeller har ingen bestemmelser om is. Andre producentens modeller har én dør men har fryserum at sørger for opbevaring og is. En side-by-side er dyrere at betjene end en model med en top eller bund fryser. Holde din fryser fuld og optøet for de fleste energieffektivitet. Ice oprustning får kompressoren til at køre mere og koster mere at operere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com