Komplementærfarver til mørke køkkenskabe

July 24

Komplementærfarver til mørke køkkenskabe

Hvis du har valgt espresso eller grålig sort farve til dit køkken frysere, ville en lyd dekorative valg være at pryder resten af rummet med lyse farver, så skabene bliver rummets funktion. Dog vil supplerer intense farver, at fremvise den mørke træ kabinet gøre køkkenet en varm og indbydende rum, hvor dine venner og kære kan nyde indsamling.

Lyseblå

Robins æg eller tin blå er en smuk parring med frysere, der er en intens chokolade farve. Blå og brun leverer en kombination af ro og hygge i køkkenet, og dette dæmpet nuance af blå på tællerne og væggen er smukt mærkbar, men gør skabene funktionen. Mørk karamel-farvet kabinet ser endnu mere slående med grålig blå nuancer som skifer blå. Tilføje lys blå dekorative retter til toppen af mørke kabinet sæt tilføjer en følelse af raffinement og komfort, og stadig henleder opmærksomheden på de træ kabinetter.

Fløde

Fløde eller off-white tællere og vægge vil gøre mørke brune eller grå-sort træ kabinet Hovedattraktionen i køkkenet. Sort og hvid er altid en klassisk farve parring, og gør en skygge af i nærheden af hvid den vigtigste neutral farve i et køkken med mørk kabinetter betyder, at du kan tilføje lille stænk af lyse farve uden overvældende rummet. For eksempel, elektrisk blå eller turkis viskestykker er slående mod mørke grå kabinetter og gøre de let farvede vægge vises mindre kedelig. Varme farver som neon orange vil tilføje endnu mere varme til de dybe brune toner af skabene, og giver rummet en entusiastisk føler.

Gul

Lyse gule og mørke chokolade-farvet træ giver køkkenet en luft af cheeriness og indbydende varme. Levende gule nuancer også balance intens skyggen af kabinet, og kan bringe de gule undertoner i den mørke brune træ, fx citrongul tællere eller accent væg. Mokka-farvet kabinet med tan eller gult skær vil parre pænt med smør gule grænser op til eller håndtag. Orange-ish gule toner supplere rød træ kabinetter i Merlot eller Bordeaux, og leverer den perfekte farvekombination for at stimulere appetitten og gøre familie medlemmer føler sig velkommen i rummet.

Aubergine

Aubergine, eller en intens skyggen af aubergine lilla, går godt med mørk kaffe-farvet kabinet. Da lilla kombinerer varme røde med cool, vil rolig karakter af blå, aubergine afbalancere udseendet af køkkenbordet, især hvis de fleste af rummet er prydet med neutral accenter såsom off-white dunke eller retter. En aubergine accent væg direkte nedenunder den mørke kabinet er visuelt imponerende og dyb lilla paneler for kanel eller chokolade-farvede vægge vil supplere de mørke kabinetter samt. Føje en dyb lilla kant til kabinetter yderligere understreger køkkenets farveskema; Du kan matche kabinetter med mørk lilla apparater såsom miksere og blandere til at fuldføre look.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com