Komplet Guide til Stencil udsmykning

May 23

Uanset om hjems indretning eller tøj, skaber stencil udsmykning et karakteristisk strejf. Ikke længere bare for gårde malet stencils på vægge, gulve og tekstiler til at skabe mange forskellige udseender. Art deco, vægmalerier og moderne grafik kan alt ske ved hjælp af stencils. Hvis du vil opdatere dit hjem uden at ansætte en professionel, prøv din hånd på stenciling.

Værktøjer og materialer

Uanset projekt, skal du bruge en stencil. Vælge en, der matcher stilen i lokalet. Hvis du ønsker et moderne look, vælge en fed grafisk form. For en børnehave, kan du vælge enkel bamser eller alfabeter. Hvis du planlægger at stencilen en grænse på loftet plan, bør stencilen mindst 4 til 6 inches høj, så grænsen kan ses.For en all-over væggen stencil, kan du vælge enten store figurer, der er stenciled kun et par gange eller små mønstre, der gentages flere gange. Uanset stencil, du vælger, Sørg for, at størrelsen er i forhold til resten af rummet.Du skal også stencilen pensler. De er tilgængelige i mange diametre men penslerne skal have en stump ende fordi spidse tips ikke vil holde malingen kræves for stenciling teknikker. Stencil pensler kan købes på kunst og håndværk.Når du køber maling, først afgøre, hvilken type projekt vil du skal gøre. Hvis den stenciling er på stof, skal du købe maling specielt formuleret til at arbejde på stof. Typisk er det vaskbart og varmebestandige, så du er i stand til at lægge tøjet i tørretumbleren.For at stencil på vægge, vælge en latex-baseret maling hvis du er udsmykning et køkken eller badeværelse, fordi de ofte er udsat for fedt og fugtighed. Til gulve, købe maling, der kan stå op til at bære da du vil være at gå på den.For at fuldføre projektet skal du maler tape og en kuglepen eller blyant. Hvis projektet er stor, kan du også har brug for en plan for at sikre mønsteret er lige.

Teknik

Tape stencil til væggen eller gulvet, og sørg for at forlade cut-out rum klar tape. Hvis du gonna stencil et mønster flere gange til at danne en lige linje, Sørg for, du starter i en spot, der gør det nemt at løfte stencilen og flytte til det næste sted, når du er færdig med det første billede.

For vægge er det lettere at starte i et hjørne og arbejd dig. På gulve, kan du arbejde fra bagsiden af værelse mod døren, så hvis du ikke afslutte alle stenciling på én gang, kan du stadig bruge resten af rummet, indtil du gøre.For at stencilen let dyppe din pensel i maling og anvendelse på væggen eller gulvet ved hjælp af en pouncing bevægelse. Start fra ydersiden af stencil mønster og arbejde din vej. Det skaber en subtil disposition effekt og forhindrer image fra udtværing. For store billeder, kan du også prøve en lille skum rulle i stedet for en pensel. Passe på ikke for at sætte for meget maling på rulle, fordi det kan dryppe under kanten af stencilen og ødelægge billedet.

Når du har malet billedet, fjerne stencilen og flytte til det næste sted. Hvis du planlægger at male en kontinuerlig kant og stencil overlapper de malede design, Sørg for, at du venter på det første billede til helt tørre før maleri så der er ingen skæmmer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com