Komponenter af en petroleum Lantern

January 28

Komponenter af en petroleum Lantern

Petroleum lamper dato til det niende århundrede. Selvom anvendes mindre end de engang var, fastholder Petroleum lamper deres popularitet på grund af den elegance, de kan bringe til en husstand. Moderne versioner af Petroleum lamper vises ikke indtil 1800-tallet og stadig bliver brugt i dag. Forstå de dele, der tillader disse lamper at arbejde hjælper til at værdsætte deres indviklede karakter og historie.

Brændstof Tank & Wick

I vægen lamper---er type af Petroleum lampe, der vises, minder om en brændende stearinlys---vægen tændt, der er delvist neddykket i brændstoftanken. Vægen bevarer normalt evnen til at kunne justeres, så du kan brænde mere eller mindre brændstof, hvilket resulterer i en højere eller lavere flammen. Petroleum (en paraffinvoks stof) er udarbejdet gennem vægen ved brug af kapillaritet og lagres i en tank i bunden af lampen.

Glas skorsten

Glas dækker---almindeligvis omtales som glas skorsten---omgiver den flamme, der Petroleum lampe producerer. Form af skorstenen virker udsædvanligt---indsnævring mod toppen. De fleste mennesker genkende Petroleum lamper baseret på deres usædvanlige glas figur.

Den smalle åbning af skorstenen giver dig de væsentlige struktur for et udkast til at forekomme, så flammen brænde ordentligt. Bortset fra at blive blæst let, kan ikke åben ild give det samme niveau af ilt på flammen, at skorstenen kan. Det betyder, at åbner flammer producere ikke den samme type af lys, der Petroleum lanterner producerer.

Kappe

Alternativ til vægen lampe er kappe lamper, en anden version af Petroleum lanterne. De stadig opererer off en cirkulær væge; der placeres imidlertid denne væge i en kappe lavet af thorium, som lyser når flammen er tændt. Kappen lamper er kendt for at være meget lysere end traditionelle Petroleum lamper, samt bruge flere petroleum.

Pres lamper

En anden alternativ stil af Petroleum lamper er pres lamper. Disse lamper har stadig den traditionelle brændstoftank nederst; de indeholder imidlertid også en pumpe, der lægger pres på petroleum, at omdanne det til damp. Disse typer af lamper er udformet forskelligt og indeholde en smal hule rør, der løber til toppen af lampen, som giver mulighed for koncentreret damp til at flyde til toppen hvor lyset er. Toppen af et trykisoleret lampe kaldes en "flue".

Forskellen i tryk lamper og kappe lamper er at trykket lamper varme et stof taske, der indeholder kemikalier---dette skaber deres lyse udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com