Komponenter af en Vinyl Above Ground Pool

January 28

Overjordiske pools byder på en mulighed for dem ude af stand eller uvillige til at forpligte sig til opførelsen af en i-jorden pool. En overjordiske model koster en brøkdel af bekostning af udgravning og opbygning af en beton eller glasfiber i-jorden pool. Portabiliteten faktor af overjordiske pools er attraktivt for mange mennesker, også. Når du flytter, tage det fra hinanden og tage det med dig. I sidste ende, beslutningen er truffet for mange boligejere af dimensioner af deres masse. Vinyl overjordiske model er den eneste mulighed for mange af nutidens nedprioriteret baggårde.

Størrelse

En typisk over jorden pool med en vinyl liner fås i rund eller oval form. Størrelser spænder fra 12 fod op til 30 fod i runde modeller og oval størrelser op til 18 fod af 40 fod. Vandkapacitet stiger fra 3.000 gallon i de mindste modeller til mere end 20.000 gallons. De fleste overjordiske pools er en standard 52 inches dyb.

Struktur

Støttestruktur over jorden pool består af en shell belagte metal eller glasfiber. Det er afstivet med jævne mellemrum af lodrette støtter og kantede rundt i bunden af en galvaniseret metal skinne. Den øverste gelænder, der løber langs omkredsen er plast, belagt med konserveringsmiddel til at gøre det modstandsdygtige over for ultraviolette nedbrydning og tekstureret for nemt greb når klatring ind eller ud.

Pool Liners

Vinyl pool liners til overjordisk pools er normalt enten beaded eller unibead design og fås i en bred vifte af farver. Fabrikeret af 25 gauge vinyl, de beaded liners udvide op ad væggen for swimmingpoolen og har en beaded kant end snaps i standard liner installation styr på toppen af væggen. Ingen afmontering af pool væg er påkrævet for at installere en ny beaded liner. Unibead liners er også 25 gauge vinyl men kan installeres i et installation spor som en beaded liner, eller som en overlapning, der hænger over siden af poolen. Denne alsidighed gør unibead liners kan tilpasses til stort set alle pool.

Pumper

Valgmuligheder for filtrering pumper i overjordiske pools er i jorden modeller, men de er nedprioriteret for den mindre mængde vand. Sand filtre og pumper skal du bruge en seng af industrielle silica som filter medier til at rense vandet. Sandfiltre kræver regelmæssige backwashing til at rense filteret, men silica media varer normalt i år, og de rumme let rumfang af en over jorden pool. Canister filtre, som bruger en engangs filterpatron til at rense pool vand, er også tilgængelige. Canister filtre er mindre vedligeholdelse-intens end sandfiltre – i stedet for backwashing, et nyt element er nemt installeres-- men omkostningerne er højere både på det første køb og med de løbende udgifter af filter elementer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com