Komponenter af indvendige gulv lamper

October 1

Komponenter af indvendige gulv lamper

Selv om deres designs, former, farver og materialer varierer meget, deler indvendige gulv lamper en række komponenter. Dekorative gulv lamper levere funktionalitet, fordi folk kan flytte dem, tilpasse dem til den passende højde og vælge et æstetisk tiltalende design. Uanset om du tager fra hinanden en pole lampe, samle en lampe fra et par vintage stykker du har bjærget eller tegne en som en illustration, anerkender at en lampe bliver summen af dens dele. Master lampe håndværker Z. G. Crawford, med over fyrre år i lampen gør forretning, tager mange komponenter i betragtning når han skaber en indre gulvlampe.

Lodret Pole

Indvendige gulv lamper har normalt nogle type af lodrette stang eller mast, der løber ned langs midten og tillægger en base, der sidder på gulvet. Typer af fabrikation materialer af denne pol omfatter smedejern, træ, glas og metal; det valgte materiale er suspenderet på en robust metal indre pole.

Base

En gulvlampe base gør det muligt at stå lodret. Det skal være tunge nok, så det ikke vil tip. En base kræver også nogle symmetriske placering af hjul, så lampen hviler sikkert på gulvet uden vuggende.

Arm og olie Pot

Armen strækker sig fra lampens øverste mast eller stang og normalt justerer, så en bruger kan placere lygtehovedet lige over hans hoved, uanset om han er siddende eller stående. Olie pot stammer sit navn fra sin historie som en oliebeholder, der brændte virkelige olie. Dagens olie gryder er dekorative og består af en afrundet messing eller glas stykke, der holder af lampen skifte, socket og harpe indehavere.

Vægt

En rund bold, der skruer på soklen, vægt hjælper normalt en lighter lygte, såsom en smedejern pole lampe, stå op. Vægten saldi lampen og forhindrer den i at vælte.

Fælles landbrugspolitik

En metal eller messing cap passer over olie pot og dækker ledningerne strækker sig fra soklen og ned lampen.

Stik og Switch

Fatning i en lampe er en del af lygtehovedet. Det giver et opbevaringssted for den lampe pære til at skrue ind i. Det forbinder til switch og elektrisk ledning og giver mulighed for elektrisk strøm til at flyde fra sin kilde til pæren.

Finial

Korsblomster er dekorative stykker, at skrue på røret og holde den harpe og lampe skygge. Når strammet, holder en finial lampe skyggen på straight. Korsblomster kommer i et utal af stilarter og farver. Designere indarbejde porcelæn, keramik, glas, messing og andre metaller i crafting korsblomster.

Hals

Også kaldet en "udvidelse", er en hals en hule, dekorative stykke metal, der hjælper med at rejse en lampe finial højere. Halsen kommer i forskellige længder.

Harpe

Harpe, normalt messing eller metal, glider ind i to riller sammen med soklen og holder skyggen på plads via metal ledningerne i skyggen. Harper kommer i forskellige størrelser, således at lampen og skygge appellere æstetisk til øjet.

Skygge

Den kronede touch til enhver lampe, nuancer kommer i alle størrelser, former og stilarter. Nogle af de fineste er silke eller håndlavet papir. Stof, læder og syntetiske materialer finder vej som lampeskærme, som gør glas og porcelæn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com