Komponenter af solenergi systemer

May 26

Komponenter af solenergi systemer

Specifikke form og layout af dele af en solar power generator system varierer meget fra ansøgning til ansøgning afhængigt af den specifikke magt behov og størrelse af bygningen udnytte solenergi; men uanset størrelsen af projektet der er visse elementer af solenergi design, der forbliver den samme uanset størrelse eller detaljerne i projektet. Alle solsystemer vil have et solcelle array, et batteri bank til lagring af elektricitet og en Laderegulator til moderat opbevaring af magt.

Solcelle Arrays

Alle solenergi systemer begynder med en samler af solenergi, cellen solcelleenergi (PV). Som sollys bombarderer PV celle mister elektroner, der transporteres med ledning til at levere elektricitet. Som wire systemet vender tilbage til sit udspring i et kredsløb, elektronerne er vendt tilbage til cellen. Solceller PV celler kan være flere fødder på tværs og permanent fast til et tag eller tower eller så lille som en enkelt celle. Solpaneler i 2011 er så avanceret, at paneler kan gøres fleksibelt og rullet for nem transport og mobile applikationer.

Deep Cycle batteri banker

Solenergi lagres i batteriet banker til brug i boliger og bærbare elektriske anordninger. Solceller producerer jævnstrøm eller jævnstrøm. For at gemme og bruge denne elektricitet, skal en bank af batterier være knyttet sammen i en serie kredsløb. Jo mere strøm, der er behov for et hjem eller ansøgning, de flere batterier skal være wired i batteri bank. På grund af konstante afløb og genopladning, deep cycle skal batterier bruges. Deep cycle batterier bruges i golf carts og gaffel elevatorer blandt andre anvendelser; virksomheder, der bruger disse køretøjer kan lade dig have deres brugte batterier gratis. Angiveligt kan "døde" batterier være renoveret ved hjælp af en desulfator.

12 volt Laderegulator

Den endelige nødvendige komponent er en 12v charge controller. Kablet mellem solpaneler og batteriet bank, holder charge controller batterierne fra overopladning, som kunne forårsage utæt eller eksplosion. Høj kvalitet gratis controllere vil også holde den elektricitet, der lagres i batteriet bank fra dræning tilbage til solpaneler i løbet af natten. Nogle charge controllere funktion en digital udlæsning, som viser den nuværende opladning af batteri bank. Angive en Laderegulator at slå nuværende når banken batteriopladning dips under 11.7 volt og slukke når debiteringen overstiger 14,3 volt.

Ledninger og AC Inversion

Ledninger og inversion systemer vil variere meget afhængigt af behovene i elsystemet, og hvordan det er samlet. I fjerntliggende områder hvor brugeren bygger udelukkende på solenergi system, er det værd at wire den hus eller en bygning med DC kabler og stikdåser til at maksimere mængden brugbar energi. Pærer og inventar vil skulle ændres til DC inventar og pærer under visse omstændigheder at gøre den bedste brug af din lagrede elektricitet. Normal husholdningsapparater, der kører på vekselstrøm skal en AC inverter til at bruge DC-strøm. Hvis din solar system er en del af ekstraudstyr til en "på nettet" power system kan så du tilslutte en AC inverter til sol-generator hvor det forbinder til huset. Hvis du er i en fjerntliggende situation stole udelukkende på grøn strøm, vil du ønsker at bruge DC ledninger og systemer så meget som muligt og bruge små, indendørs AC invertere med indbygget afsætningsmuligheder for standard apparater.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com