Komponenterne i et træ gyngestol

May 21

Komponenterne i et træ gyngestol

De første træ gyngestole, der dukkede op i USA i begyndelsen af det nittende århundrede bestod af to grundlæggende komponenter, som var stole plus rockers. Rockere, eller buede lameller, blev blot knyttet til en eksisterende stol. Derefter, blev gyngestole foretaget som en enhed. Nogle af de mest kendte træ gyngestole omfatter Windsor, Boston og bøjet træ rockere. Lavet i forskellige stilarter, de alle har de samme komponenter: rockerne, sæder, bakker, arme og ben.

Windsor Rocker

Windsor rockers først dukkede op i England på omkring begyndelsen af det attende århundrede, men blev mere kendt, da de blev produceret i USA. Fremstillet i flere skoven, forskellige stilarter udviklet. Bue-spindel havde en afrundet tilbage ramme lavet af opretstående spindler og et vandret stykke kører tværs over ryggen til at danne armene. Kam-Windsor rocker havde en tilbage med en nakkestøtte, der lignede en gammeldags kam. Spindel-back fuglebur rocker var armless.

Boston Rocker

Boston rocker, først optræder i 1840, er den mest populære amerikanske rocker, ifølge gamle og solgte antikviteter auktion & markedsplads. Dens træ sæde kurver frem i front og opad i ryggen, at skabe en yderst komfortabel rocker. Ryggen er høj, med en bred top jernbane eller på tværs af lamel, der er ofte malet eller stenciled. Flere pine lag udgør sæde. Ben og spindler var lavet af aske, hickory, ahorn eller eg.

Bøjet træ Rocker

I omkring 1840 i Wien, Michael Thonet udviklet en metode til at bøje vådt træ for at oprette arme og ben af stole og bøjet træ rocker blev født. Dens komponenter er alle krøllet og buet: arme, ben, rockers. Ryg og sæde er normalt spanskrør. En tilbagelænet, eller lounging, bøjet træ rocker også findes, med at curling, tilsluttede ben og rockers strækker sig næsten længden af stykket fra hoved til fodstøtte.

Andre rockere

Mange andre typer af gyngestole blev produceret med lignende og forskellige komponenter. Den svenske rocker, for eksempel, havde seks ben. Cape Cod, eller mor rocker, var en vuggende sofa med en aftagelig rækværket, der kunne være fastsat, at halvere sæde for at tillade mor at sidde i den anden halvdel og rock. Victorianske rockers var ofte tykt polstrede og stærkt udsmykkede.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com