Kompost bunke Tips

August 17

En vellykket kompostbunke varmer som materialer nedbrydes, som hjælper med at fremskynde den komposteringsproces og hjælper din kompost modne hurtigere. De metoder, du kan bruge til at opbygge og administrere din bunke direkte påvirker den hastighed, hvormed det modnes. Et godt bygget og vedligeholdt bunke tager lidt tid at styre når det er konstrueret.

Indeholde bunken

Mens ikke nødvendigt, hjælper en kompost bin, indeholder din bunke, så det ikke tager over alt for meget plads i din værftet. Placeringer også forhindre skadedyr fra invaderende din bunke, hvilket er særligt vigtigt, hvis du kompost køkken scraps. Placeringer behøver ikke at være dyrt eller svært at bygge. Konstruere en simpel wire mesh kabinet fra fjerkræ wire eller bruge fire træ paller til at gøre en boks til at holde kompost. Hvis du vælger ikke at bruge en bin eller indeslutning enhed, hjælpe afmærke området kompost ved at oprette en base af hakkede pensel. Sted kompostering materialer kun på basen. Basen har den ekstra fordel af tillader luftcirkulation under kompostbunke, som hjælper hastighed processen.

Valg af materialer

En ideel kompostbunke har en kulstof til nitrogen ratio af 30 til en. Mængden af kulstof og kvælstof i kompostering materialer varierer, hvilket gør at finde de rette forhold vanskeligt, men du behøver ikke at få forholdet perfekt til din bunke til kompost med succes. Afklippet græs og døde blade udgør hovedparten af de fleste kompost bunker. Lige store mængder af både græs og døde blade giver en ratio tæt nok på 30: 1 til bunke kan fungere korrekt. Husk at brune affald, som blade, giver carbon mens grønt affald, som udklip, giver nitrogen. Bestræbe sig på at holde mængder af brun og grøn lige og din bunke skal varme op og nedbryde hurtigt.

Fugt bekymringer

En tør bunke ikke varme op eller bryde, men en alt for våd bunke også nedbrydes ikke ordentligt. Føle din kompost hver par uger, og oftere under varmen sommer, til at bestemme fugt niveau. Korrekt fugtet kompost føles som vådt som en vredet ud svamp. Hvis bunken er for tør, vand det med en haveslange. Tilføj tørre materialer til en alt for våd bunke. Danne bunken, så det har en let depression på toppen til at hjælpe rute vand ind i midten af bunken. Hvis dit område oplever kraftig regn eller sne falder, dække bunken med en tarp at forhindre det i at blive for fugtig.

Ledelsespraksis

Når din bunke er bygget, du kan efterlade det alene, og det bliver i sidste ende til kompost, men processen kan tage så lang tid som et år. Ved at dreje din kompost regelmæssigt, holde du materialer jævnt blandet så de alle varme op og nedbrydes i samme takt. At dreje hver to uger kan fremskynde bunken så det bliver til kompost i så lidt som fire til seks måneder. Dreje ugentligt kan producere færdige kompost i så lidt som to til tre måneder. Når du tænder bunken, flytte materialer på ydersiden i midten og materialer i midten på ydersiden. Når materialer er helt nedbrydes og kompost ligner en mørk brun til sort jord-lignende stof, er din kompost klar til brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com