Kompost og gødning til efteråret bioklip

February 12

Kompost og gødning til efteråret bioklip

Barkflis er et lag af organisk materiale, der er placeret på toppen af en have, beskyttelse af planter og jord fra forvitring. Barkflis nedbrydes med tiden og arbejder sig vej ned i jorden. Barkflis lavet af kompost og gødning er en fantastisk måde at tilføje næringsstoffer og gødning til jorden for næste forår vækstsæson.

Kompostering

Kompostering er processen med at ændre organiske affaldsprodukter i jorden. Haver vokse bedre med kompost. Kompostering tilføjer næringsstoffer til jorden, der hjælper støtte planteliv. Kompost er let. Hober sig op organisk affald som græs stiklinger eller frugt og vegetabilsk skræl. Den varme, der genereres fra nedbrydning og pres fra bunken af materiale ændrer det organiske affald ned jorden.

Gødning

Gødning fra visse husdyr gør en stor kunstgødning, kvælstof og andre næringsstoffer, som fremmer planternes vækst. Ko og kylling gødning er ernæringsmæssigt tætte og gøre god gødning. Efteråret er den bedste tid til at sprede gylle på din have. Gylle kan havnen patogener som E. coli og salmonella. Men disse patogener kan ikke overleve i jorden over tid. Spredning af gylle 120 dage eller derover før høsten af rodfrugter er en sikker praksis. Undgå at bruge kat, hund eller menneskelige gødning, fordi risikoen for sygdomsspredning forbliver længere end 120 dage.

Fald bioklip

Mulching i efteråret tillader kompost og gødning til at bryde over vinteren. Næringsstoffer er udgivet i jorden i tide til foråret plantning. Eventuelle resterende barkflis kan nedpløjes i jorden, når det er slået i foråret.

Frost Heave

Mulching i efteråret hjælper med at beskytte flerårige planter fra frost heave. Planternes rødder kan forskydes, når jorden fryser på overfladen. Vandmolekyler i jorden udvide og placere et opadrettet pres på rødderne af en plante. Tilføjelse af barkflis giver et lag af beskyttelse. Barkflis er fordrevet før rødderne er fordrevet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com