Kompostering begreber

November 13

Kompostering begreber

Brugen af kompost er "en af de bedste måder, du kan bygge sund jord i haven og græsplænen," ifølge U. S. Environmental Protection Agency. Det er en enkel proces, du kan udføre med landskab udklip og køkken affald fra omkring dit hjem.

Hvad du behøver

Beslutte, om at bruge en kompost bin (for at holde critters væk) eller en simpel bunke. Det anbringes i et tørt område, ude af syne i skygge nær en vandkilde. Endelig indsamle materialer til at oprette din kompost.

Materialetyper

Grønne materialer såsom græs udklip, grøntsager og kaffegrums tilføje kvælstof til kompostbunke. Brun ingredienser bidrage carbon kompost-processen, og omfatter døde blade, brunt papir scraps og halm.

Hvad de skal gøre

Lag 1 del grøn materialer til 3 dele brun ingredienser i kompostbunke eller bin. Fnug bunken med en skovl eller pitch gaffel til at tilføje luft til blandingen. Vand bunken under tørre magi til at sikre, at det er fugtigt nok.

Hvad sker der

Milliarder af mikroorganismer vil nedbryde de brune og grønne materialer og hjælpe det nedbrydes. Når nogen tegn på madaffald er ikke længere synlige, bør materialet mørk i farven og har en rig lugt. Føje det til din havejord at forbedre ernæringsmæssige kvalitet, beluftning og fugt fastholdelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com