Kompostering og kommoder

February 18

Kompostering og kommoder

Når vi skylle en konventionelle toilet til at slippe af med affald, skaber vi mere affald ved rødmen omkring tre gallons af vand, ifølge US Geological Survey. Med behov for vand bevarelse stigende er en alternativ kompost toiletstol.

Definition

En kompost toiletstol er hovedsagelig et toilet, der bruger meget lidt at ingen vand. Det kanaler affald til et sted hvor det kan blive behandlet og genbrugt som kompost materiale.

Funktion

Hovedprincippet bag kompostering er aerobe nedbrydning. Kompost proces nedbryder affald materiale til sine grundlæggende næringsstoffer og ind i en form, der kan bruges igen, som i en have.

Design

Ifølge kompostering Toilet verden, kompostering toiletstol designs varierer, men nogle tilsvarende elementer omfatter luftdæmpere, at lufte materialet og give et middel til at injicere luft ind i bunken; varme indretning at holde materialet på optimale temperaturer; blande tang; og orme eller andre mikroorganismer.

Fordele og ulemper

Ifølge Envirolet, kan en producent af kompost kommoder, beskæftiger man spare penge ved at reducere omkostningerne på dit månedlige vandregningen og forhindre dyre installationen af en Septisk system. Men der er endnu ikke mange virksomheder, der sælger og installerer kompostering toiletter, og enhederne, der er en relativt dyre--mellem $1.800 og $6.000.

Historie

Ifølge CompostingToilet.org udviser annoncer fra midten af 1860-erne en "jorden toiletstol" fremstillet i Connecticut. Senere, begyndte den første moderne kompost toiletstol designet i Sverige i 1970 ' erne at vinde popularitet. Canada er i dag den nation, der producerer de fleste kompost toiletter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com