Kompostering som en metode, bortskaffelse af affald

October 29

Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency, næsten en fjerdedel af fast husholdningsaffald består af yard besaetningsartikler og komposterbart køkken scraps. Kompostering er en fantastisk måde at sætte disse odds og ender til at arbejde, mens afmagring beløbet i skrald du smider væk. Plus din have vil drage fordel af det endelige resultat.

Hvad er kompostering?

Kompostering er dybest set en fremskyndelse af en naturlig rådnende proces. Ved at kombinere varierende organisk affald (som sandsynligvis ville ellers have været smidt væk) i de rigtige proportioner, er slut følge en næringsrig jord, der kan sættes tilbage i jorden til at forbedre haver og plante senge.

Hvad du behøver

Virkelig, nogen kan kompost. Du skal bare have en udendørs spot for en bunke (bare et par fødder i firkantede diameter er tilstrækkeligt), eller et sted at sætte din bin. Du skal også bruge en pitchfork for lejlighedsvis omrøring, en vandkilde til at holde din kompost hydreret og et udvalg af økologisk køkken scraps og værftet afpuds.

Kom godt i gang

Hvis du beslutter at bruge en fritliggende bunke til kompostering, vælge en tørre, skyggefulde sted at komme i gang. (Skygge anbefales således at kompost ikke tørre ud.) Hvis du vælger at begrænse din kompost, kan placeringer findes på de fleste hardware eller havearbejde levering butikker. Placer placeringer i en tør, skyggefuld plet. Kontroller din kompost bin eller bunke ikke, langt fra en slange eller vand kilde, som det er vigtigt at holde det fugtigt.

Hvad der skal tilføjes

Tilføje både brun materialer (kviste, døde blade, grene, etc.) og grønne materialer (afklippet græs, vegetabilske scraps, kaffegrums, blade, osv.) Andre elementer, der er fantastisk til kompostering omfatter: pap ruller, æggeskaller, teposer, banan skræl, strimlet papir, uønskede potteplanter, husdyrgødning og nøddeskaller. Hvis din kompost er en bin med et cover, tilsættes vand for at sikre materialerne bo hydreret. Hyppig omrøring med en pitchfork hjælper mesh de forskellige materialer sammen og giver ensartet fugt hele bunke eller bin.

Hvad der ikke skal tilføjes

Må ikke tilsættes nogen animalsk fedt eller kød, da dette vil tiltrække uønsket critters til din værftet. Andre elementer til at undgå omfatter mælk og mejeriprodukter, poison ivy, pet affald fra kødædende dyr, kul og værftet afpuds, der er blevet behandlet med kemikalier eller pesticider.

Fordelene ved kompostering

Som en af de bedste metoder til naturlige genanvendelse har kompostering mange fordele. Først, kompostering beriger jordbund og tilføjer næringsstoffer, der er nyttige for sund haver og planter. For det andet, kompostering mindsker mængden af affald til vores lossepladser, og i stedet placerer materialet i et miljø, hvor det kan henfalde hurtigt og effektivt. Kompostering har også økonomiske fordele. Gartnere, som kompost vil nødt til at købe langt færre jord tilsætningsstoffer, på grund af de naturlige næringsstoffer i komposteret jord.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com