Kompostering toiletter & lugt

February 22

Kompostering toiletter & lugt

Kompostering toiletter genbruge menneskelige affald, som derefter sendes tilbage til jorden. (Se referencer 1) Du kan installere en kompostering toilet næsten overalt for at reducere vandforbruget, forurening og samlede miljøpåvirkning. Trods sine mange fordele modstå folk ofte tanken om en kompostering toilettet på grund af lugt bekymringer. En kompostering toilettet er i virkeligheden næsten lugt-fri når vedligeholdes ordentligt.

Historie

De første kommercielt designet kompostering toiletter dukkede op i USA i 1970 ' erne. Dårlige projekterings- og byggemetoder resulterede i problemer med lugt, skadedyr og ufuldstændige kompostering. Environmental Protection Agency rapporteret på de usikre og uhygiejniske forhold skyldes disse toiletter i 1980 ' erne. Siden da, selskaber har arbejdet for at skabe bedre designs til at løse disse problemer og mest kompostering toiletter er nu betydeligt sundere og miljøvenligt.

Komponenter

Mest kompostering toiletter har lignende komponenter herunder tøroffset afføringen, kompostering kammer, screenede indløb for ventilation, udstødningssystem og åbne døren for affaldsprodukt fjernelse. Med hensyn til lugt betyder ventilation og udstødningsgas systemer mest. Ventilation fjorde tillader luft flow i kompostering kammer, der er nødvendig for de aerobe bakterier til kompost affaldet. Udstødningssystemet fjerner lugte, ofte ved hjælp af en fan.

Vedligeholdelse

Holde lugte minimeret ved at ordentligt vedligeholde dine kompostering toilettet. Drej materiale i salen og tilsæt groft materiale for at hjælpe affald kompost grundigt og holde bakterier fungerer korrekt. Tillad ikke gemte kompost område at blive overfyldt, fører til dårlig kompostering. Størstedelen af væsken skal også fjernes for korrekt kompostering. Dette sker normalt gennem dræning eller fordampning teknikker i komposteringsanlæg kammeret.

Legalities

Installere en kompostering toilet i et byområde kan være vanskelig efter lokale behov. Byer er ofte bekymrede over potentielle lugt og offentlig sundhed og sikkerhed. Mange kræver nedgravning eller fjernelse af spildevand selskab af slutproduktet. Nylige test udført af Will Brinton, Ph.D., af Woods ende Research Laboratory, viser, at E. coli patogener ikke er generelt til stede i dette produkt på farlige niveauer, hvilket betyder det er sikker til brug i haven. Check lokale regler før du bruger det på en sådan måde.

Kommercielle toiletter

Der er forskellige sorter af kompostering toiletter på markedet i dag. Disse kan opdeles i to typer, dem, der er selvstændig og de såkaldte centrale eller eksterne systemer. Selvstændig systemer omfatter toilet og kompostering enhed sammen. De er billigere, men har en mindre kapacitet og skal tømmes oftere. Centrale systemer flytte affald fra toiletter til kompostering salen ligger i et andet område. Disse dyrere systemer foretrækkes til plejehjem. De er mindre tilbøjelige til at forårsage lugt problemer, da affald er fjernet fra badeværelset.

Selv designet

Nogle mennesker bruger selvbyggede kompostering toiletter, enkle "" samlingstyper af systemer, hvor affald er blot gemt under toilettet i en spand, gemt væk bag et skab. Disse gør det selv-design kræver en betydeligt større indsats fra boligejere til at tømme og vedligeholde og er meget mere tilbøjelige til at forårsage lugt og skadedyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com