Kompression kabel værktøjer

June 13

I kabel- og telekommunikation, teknologi og materialer brugt til fysisk overføre information og signaler fra et sted til et andet har udviklet sig meget siden deres begyndelse. For at blive effektiv i de forsamling og forbindelsen metoder bruges til at oprette ekspansiv kommunikationsnet, skulle værktøjerne bruges til at gøre disse nødvendige forbindelser udvikle sig så godt. Når en forbindelse mellem to kabler, nødvendige redskaber til at komprimere kabler sammen for at forhindre skred.

Crimpning værktøj

I mange hovedafbryderen fjorde for boliger boliger er der en forbindelsestype, der kræver et tykkere kabel skal køres gennem et stik pind og fordoblet tilbage på sig selv, før det er sikret. Denne opgave kræver ofte en kabel crimper. Dette værktøj ser ud som om det er en slags tang, med sine tænder ridged i opposition til hinanden. Denne måde, når kablet er trykket mellem tænderne på crimper, kamme fold kablet ind i sig selv så kabelforbindelsen er sikker og vil ikke glide ud af den sikre sele.

Klipning værktøjer

Mange kabler er lavet af sår stål eller aluminium. På grund af dette, er en særlig par sakse ofte behov for at skære dem til længde. Heavy-Duty kabel sakse er normalt designet til at være stærke og skarpe nok til at skære igennem metaller kan ofte gøre rent snit uden at kræve en stor mængde af kraft.

Komprimering værktøjer

Når et kabel er blevet skåret til længde, om det bliver brugt til et elektronisk kredsløb, en kabelforbindelse eller en kabel-ende splice forbindelse, skal det blive komprimeret til lille diameter på slutningen som muligt. Dette er så enden af kablet kan overføres til eller gennem sikring af forbindelsen enheden, der bliver brugt. Disse værktøjer ligner også tænger, at have to håndtag, der er skubbet indad mod hinanden som kæberne komprimere enden af kablet.

Forbindelse komprimering værktøjer

I nogle programmer, kabel, er de anvendte redskaber designet til ikke kun komprimere kabel ved dens afslutning, men også at anvende en forbindelsesmetode til enden af kablet på samme tid. Koaksialkabel, eksempelvis skal ofte har en bindevævs ende anvendes, før den kan tilsluttes til ting som tv-apparater eller optageenheder. Typerne af komprimering værktøjer, der anvendes i disse situationer er magen til dem nævnt ovenfor. Dog gælder de også skrue-tip for koaksialkablet samtidig kabel slutningen er komprimeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com