Køn Neutral børnehave ideer

January 25

Der er et par grunde til, hvorfor en forælder vil måske oprette en kønsneutral børnehave til den nye baby. Måske baby køn er stadig ukendt, eller forælderen ønsker at være en overraskelse. En anden grund er forældrene måske ønsker at starte deres barns liv uden at pålægge kønsroller. Nogle ideer til en kønsneutral børnehave indebærer valg af farve, tema, legetøj og vægbeklædning.

Farveskemaer

Hvid er en fremragende kønsneutral valg, og alle former for off-hvide og creme farver er acceptable samt. Grøn er kønsneutrale, og gælder i nuancer fra den lyseste te grøn, mørk skov grønne. En meget lys grå til væg maling er en anden idé. Hvis forældre udeblive lyserøde farver og blues, er de på rette spor.

Temaer

Undgå at plukke trucks eller dukker, eller andre ting forbundet med små piger og små drenge. Peter Plys er en kønsneutral tema, eller du kan vælge en dyr tema for den nye baby. En idé er at vælge en type af dyr (f.eks. fugle) og vælger stenciling, plakater og sengetøj baseret på dette ene dyr. En anden idé er at have en "animal kingdom" med masser af forskellige typer af dyr over hele børnehaven. Dyrene er næsten altid kønsneutral: alligatorer, bjørne, fisk og skildpadder gør cute børnehave temaer.

Legetøj og dekorationer

Ingen dukker eller lastbiler hører hjemme i kønsneutral planteskolen. I stedet vælge legetøj, der spilles traditionelt med af både drenge og piger. Nogle idéer er udstoppede dyr (du måske ønsker at vælge dem til at gå sammen med dit tema) og Disney-figurer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com