Kondens pumpe vedligeholdelse

July 1

Kondens pumper er tilsluttet klimaanlæg til at bortskaffe vand kondensat produceret under køling processen. Dette holder air conditionere fra dryppende i høj varme. Opretholde en kondens pumpe ordentligt holder vand fra indsamling og oversvømme området hvor klimaanlægget afløb.

Tilstopning

Hvis din kondens afløb rør forbundet til pumpen er tilstoppet check at se, om der er alger vokser indeni. Alger vokser i våde forhold, så det er en fælles begivenhed. For at rengøre din kondens afløb rør, køre en ledning gennem rør til at rense den. Dermed ryddes eventuelle rester. Hvis alger er tyk skal du dræbe den med en opløsning af 1 del blegemiddel til 16 dele vand. Hæld dette i røret. Lad det sidde i en time før skylning rør med vand. Køre din tråd igen for at fjerne enhver løs alger.

Utætte pumpe

Der er vand danner nederst i aircondition-enhed, kan din pumpe ikke fungerer. Kontroller for at se, hvis nogen af de rør, der kommer ud af pumpen lækkende væske. Hvis de skal du erstatte dem. Kondens pumper har en gryde, der indsamler vand indbygget i dem. Når vand indsamler i denne gryde starter pumpen kører. Prøv at hælde lidt vand i gryden, at se, hvis pumpen tændes. Hvis ikke, skal du kontrollere, at det har magt. Hvis det gør kan så pumpen være brudt.

Hvis pumpen starter kører, men pan ikke tømme du bør du kontrollere kontraventil, en bold som objekt inde i enheden, ikke er fast. Åbne kontraventil af enheden og se hvis det er blokeret af vragrester.

Pre-season check

Før du tænder din klimaanlægget hvert år, du kontrollere, at alt er i orden. Check at pumpe og afløb Rørene er tydeligt af vragrester. Demontere hele enheden og krat med en klud og flydende opvask detergent. Fylde enheden med en blegemiddelopløsning og lad pumpen til at køre for flere cykler at rydde eventuelle rester, ikke vises muligvis.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com