Konkrete & antibakterielle skimmel forebyggende

January 28

Svampesporer kan forårsage mange luftvejssygdomme. Hovedpine, astma og immune lidelser er fælles for dem med konstant kontakt til at forme. Selv om konkrete er en af de bedste materialer når det kommer til skimmel forebyggelse, er der stadig en chance for at sporerne kan flere på betongulve. Heldigvis er der miljømæssige og kemiske metoder for at forhindre mug i at vokse på dit konkrete kælderetage eller udendørs gårdhave.

Miljømæssig forebyggelse

Fugt er den vigtigste fortaler for skimmelvækst. For at forhindre mug og bakterier vokser på din beton, holde fugt ud af området. I en kælder, styrke vandrør og dække dem for at forhindre burst rør og oversvømmelser. Fylde alle revner i vægge og loft med caulk at forhindre fugt fra siver ud i rummet.

Udendørs beton terrasser er også modtagelige for fugt. Når du opretter en betonplade, Sørg for at det er niveau. Undgå divots eller kratere i den beton, der kunne samle vand under en regn eller vanding af plænen. Højtryksspuling en konkret gårdhave kan rense snavs, men det tilføjer en masse fugt til beton, potentielt forårsager skimmel. Planlægge pres vask til solrige, varme eftermiddage, så betonen kan tørre hurtigere og forhindre skimmelvækst.

Visse materialer udbrede skimmelsporer mere end andre. Tæpperne kan få mugne meget hurtigere end beton. Genoverveje dækker et beton gulv med tæppe, da dette vil øge chancen for en støbeform problem. Dette er især vigtigt i en kælder med fugt og oversvømmelse spørgsmål.

Kemiske forebyggelse

En blegemiddel blandingen kan standse enhver mold produktion på beton. Oprette blandingen ved at blande tre dele vand og én del blegemiddel. Enhver parfumeret ikke-husstand blegemiddel vil arbejde. Gnid løsningen i beton ved hjælp af en push kost eller groft rensebørste. Blegemiddel vil dræbe eventuelle bakterier eller skimmel i betonen, før det begynder at vokse.

Mange virksomheder tilbyder en fugemasse eller behandling, blanding, der kan lukke luft lommer og huller i beton. Dette vil forhindre mug i at vokse. Vælg et vandtæt produkt, især for meget fugtige områder, herunder udendørs. Produkter som sæl-når beton/murværk Waterproofer og SEI skimmel korrektur og konkrete hærdning Agent både hjælpe forhindre mug produktion. Da fugemasser og behandlinger ofte indeholder skrappe kemikalier, kan du overveje at hyre en konkret specialist til at anvende det til dit gulv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com