Konkrete arbejde Tutorials

July 2

Konkrete arbejde Tutorials

Udføre konkrete arbejde kræver særlige færdigheder og værktøjer. Oplysninger om konkrete arbejde er let tilgængelige gennem konkrete arbejde tutorials. Disse tutorials er let tilgængelige online i form af artikler, bøger og videoer.

Forberedelse

Et konkret arbejde tutorial guider dig gennem de nødvendige skridt til at forberede stedet for hælde beton. Jorden skal udjævnes og komprimeret før betonen hældes. Konkrete arbejde tutorials dækker også de korrekte metoder til indstilling former.

Materialer

Konkrete arbejde tutorials vise dig hvordan man kan måle job og bestille den rigtige mængde af beton til dit projekt. En gård af beton indeholder 27 kubikfod af materiale. En gård i beton omfatter 81 kvadratfod i en dybde af fire inches.

Hælde

Et konkret arbejde tutorial viser dig de rette metoder til hælde og efterbehandling beton. Efterbehandling beton omfatter brug af en bull float og hånd trowels.

Værktøjer

Konkrete arbejde tutorials omfatter en liste over nødvendige redskaber til at udføre arbejdet. Flåd, River, komprimatorer og skovle er blandt de nødvendige redskaber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com