Konkrete køkkenbordet instruktioner

June 13

Køkken bordplader kan være fremstillet af forskellige materialer, herunder rustfrit stål, laminater, keramiske, granit, marmor og træ. Beton, er mens ikke kendt for at tilføje skønhed til et køkken indretning, en praktisk og billig materiale til at konstruere bordplader. Ud over at være holdbare, beton også giver dig mulighed at dække ulige-formet bordplade rum med relativ lethed, som materialet hældes og ikke kræver du at ændre størrelsen eller udformningen af den. Men, bygning beton bordplader er en vanskelig opgave, og du vil sandsynligvis ønsker at hyre en entreprenør til at hjælpe.

Byggeri

To mange strategier til at konstruere beton bordplader omfatter onsite konstruktion og offsite konstruktion. Det væsentlige, du kan hælde beton på toppen af kabinettet struktur i dit køkken, eller du kan hælde beton plader i en butik eller en anden placering og derefter transportere dem til dit køkken. Begge metoder har deres fordele og ulemper. Ifølge ConcreteNetwork.com, konstruere en beton køkkenbordet onsite kan være ganske besværligt, og kan resultere i beskadigede eller dirtied køkkenskabe og gulvbelægning. Men det giver mulighed for dig at hælde en altomfattende slab af beton, hvilket gør for en problemfri og æstetisk tiltalende bordplade. Det største problem med offsite konstruktion er manøvrere de store, tunge beton plader, der udgør din bordplade. Du skal bruge mindst to personer til at løfte og placere sektionerne på plads. Opadrettede, vil hælde plader offsite hjælpe sikre, at de helbrede og tørre ordentligt, og dit køkken bliver renere.

Cement

Konkret er en simpel blanding af vand, sand og cement. At vælge ret type cement din beton er afgørende for køkkenbordet holdbarhed. Ifølge ConcreteNetwork.com, af de fem sorter af Portland cement tilgængelige, bør du kun bruger typer I og III til bordplader. Type I er en standard, multi-purpose cement, der kommer i grå eller hvid. Den ovennævnte kilde anbefaler at bruge hvidt over grå, fordi det er jorden finere, og derfor hærder og bliver stærkere hurtigere. Type III cement vil er endnu finere end Type I, og derfor helbrede og vokse stærkere hurtigere end det. Men ifølge ovenstående kilde, efter ca. en måned deres styrker vil være næsten lig. Type III cement er også svært at finde i de små beløb, der kræves for at opbygge en bordplade, så du kan være nødvendigt at placere en specialordre.

Bobler

De to metoder for befri din beton bordplader af grimme pinhole mellemstore led forårsaget af flygter af fanget luftbobler er vibrationer og metoden trummerum og injektionsmørtel. Ifølge ConcreteNetwork.com kræver den første metode du at ryste beton med en maskine i den silende proces, der vil frigive alle fanget ilt. Men denne metode er langt vanskeligere og mindre udbredt end metoden trummerum og fuger, der kræver du bare slibe ned af køkkenbordet overflade med en elektrisk kværn og anvende en mørtel som injektionsmørtel eller gylle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com