Konkrete pletten & stempel Design

October 14

Farvning og stempling er begge valg for efterbehandling Beton overflader i og omkring dit hjem. Hvis du forsøger at vælge mellem disse to mønstre til at gøre over din beton, vil du vide alle fakta før beslutter som finish er den rigtige for dig. Både farvning og stempling beton kan være lige så involveret, af forskellige årsager. Du skal beslutte, hvilken type arbejde du hellere foretage.

Syre ætsning

Farvning beton er en todelt proces. Det første skridt er at anvende en vand og syre-løsning, der bogstaveligt talt tærer på overfladen af betonen. Dette skaber små lommer, som den konkrete pletten senere kan blive absorberet. Denne proces kaldes ætsning. Uden ætsning, ville konkrete pletten bare sidde på overfladen af betonen, især hvis betonen har været forseglet. Til sidst fugt vil fordampe, men din finish vil flage væk. Når du er færdig med syre ætsning beton, bortskaffe altid nogen ekstra syre og ætsning løsning ifølge retningslinjerne for farlige kemiske i dit område.

Konkrete farvning

Farvning af beton er den anden del af processen. Konkrete pletter er tilgængelig i en bred vifte af toner og farver. Formuleringen er forskellige fra møbler pletten eller væg pletten, og det anbefales ikke at nogen af disse erstattes af konkrete pletten. I modsætning til maling, kan skyggen af en plet uddybes. Der er ingen fordel i at anvende et enkelt, tykke lag af beton pletten. Faktisk er det meget sandsynligt, at pletten anvendes for tykt ikke vil tørre ordentligt. Pletten bør anvendes i flere tynde lag, så hver enkelt tørre før du tilføjer en anden. På denne måde kan du nemt stoppe når pletten er så mørkt som du lide det.

Skimme belægning

For at bekæmpe eksisterende beton, skal du anvende en skimme frakke af ny beton til overfladen. Helt hærdet beton kan ikke være stemplet for tekstur. Hvis du anvender en skimme frakke til en vandret betonoverfladen, kan det være tilstrækkeligt at simpelt hen dæmpe beton let før frotté på murværket. Men det er en god idé at forberede lodrette flader med en anvendelse af konkrete bonding agent. Bonding agent vil blive klistret og holde betonen på plads da det hærder.

Konkrete stempling

Konkrete frimærker, findes på de fleste hjem forbedring butikker, er bestemt ikke det samme som crafting frimærker. Konkrete stempel bed designs er meget længere, giver mulighed for en dybere og mere klare indtryk. Overfladen af konkrete stempel senge er meget større, da en meget lille design ikke ville passe til større Beton overflader som terrasser og indkørsler. Konkrete Frimærker bør altid anvendes til beton, der har netop indstille, ved hjælp af let tryk.

Forsegling

Det er en helt frustrerende oplevelse at tilbringe mange timer og masser af sved og knofedt farvning eller stempling din betonoverflade, kun at have det beskadiget kort tid senere. Vejr, ulykker, tunge brug og vanrøgt kan alle forårsage dine konkrete designer at falde hurtigt i forfald. Skaderne kan dog undgås ved at beskytte din beton korrekt, når den er færdig. To foreløbige frakker af murværk fugemasse bør anvendes til helt tørbeton og en ny pels om året tilføjet for at bevare sin skønhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com