Konkrete Resurfacing oplysninger

May 10

Konkrete resurfacing er en omkostninger effektiv og rentabel idé at gøre enhver laset, tilhugget eller revnet beton overfladen ser så god som ny. De er alle arbejdsintensive, men hvem kan lide det gør det selv-livsstil vil være i stand til at tackle dette projekt. Der er flere måder at gøre dette, og afhængig af tid og omkostninger, du bliver nødt til at beslutte hvilken en der passer til dig.

Beton Over beton

Dette kan være den enkleste måde at dukke op igen beton, og det vil arbejde i et lag op til 3/4-inch tyk. Du bliver nødt til at gøre en ramme omkring det område, du ønsker at dukke op, så Rengør løs beton ud af eventuelle revner. Blande en cement maling ved at tilføje Portland cement til vand, indtil konsistensen er at male gamle; rulle det på området for at være dukket op igen, herunder inde revner, derefter hælde en cement/sand-blandingen over toppen. Dække det med plastic og lad det tørre.

Polymer Over beton

En polymer resurfacing vil være de mest arbejdskraftintensive, men polymerer forbliver fleksibel ved alle temperaturer og kan sidste den længste af alle resurfacing belægning.

Du bliver nødt til at rense og vaske overfladen af området for at dukke op igen. Så bliver du nødt til fysisk reparere alle revner i drevet ved hjælp af et fyldstof og et stof, der dækker. Anvende en base coat over de stof-lappet revner og derefter anvende de første polymer frakke. Hvis der er dybe huller, bliver de nødt til at være tilsluttet; sand kan derefter sendes over toppen for at give konkret nogle greb, eller du kan levere tekstur med en tragt pistol, så planteskovl glat. Påfør den endelige polymer lag og lad tørre.

Epoxy Over beton

Epoxy er bedst fra begge verdener: det vil tørre så hårdt som beton, men forbliver næsten så fleksible som en polymer.

Som altid, rengøre overfladen og fjerne eventuelle rester fra revner. Bruge Portland cement til at reparere eventuelle revner eller huller, så blande de to-del epoxy resurfacing sammensatte samtidig tilføjer fire dele sand til mix. Rullens denne blanding over den gamle beton, og for ekstra greb, kan du broadcast fint sand hen over overfladen. Lad tørre og derefter feje ren.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com