Konkrete syre farvning teknikker

September 5

Der er mange teknikker, der anvendes til at give speciel finish til syre farvede beton, med indstillingerne kun begrænset af din fantasi. Dog de mest almindelige teknikker savning, "injektionsmørtel linjer" i gulvet, faux finish og sandblæsning stencils. Læs videre for nogle tips om hvordan man laver disse ser virkeligheden.

Fugerne

Den bedste måde at tilføje fugerne til dit gulv er at skære dem ned i betonen.Brug først kridt eller nogle andre køkkenredskaber til at markere de stiplede linjer. Derefter klippe langs dem i en dybde på ca 1/4 tommer ved hjælp af en maskine som en rundsav eller gas-drevne push værktøj.Efter din linjer er blevet skåret, rydde op i resterne og plette gulvet normalt. Nogle mennesker foretrækker at male injektionsmørtel linjer før forsegling, mens andre foretrækker at forlade dem som er. Uden maling, vil disse områder ser for at være en anden farve end resten af gulvet, fordi syre pletten reagerer forskelligt på varierende dybder af beton.En anden måde at skabe udseendet af fugerne er at tape over dem før farvning så at syren ikke trænge ind dem. Hvis du bruger denne metode, gå over tape med en nøgne maling rulle før farvning for at sikre, at der ingen luftbobler.

Faux finish

En række forskellige faux finish kan anvendes efter beton har blevet plettet, maling eller en anden plet farve. Mange af de samme faux finish på vægge kan bruges på farvede beton, som ragging, svamp-maleri og sprøjt.En anden interessant effekt er at bruge en luftkompressor til at blæse en anden plet omkring, som vil skabe en interessant strømmende mønster.Du kan også vælge at prægning designs på overfladen med stempler eller stencils.Nogen af disse typer af overflader bør ske efter farvning og før forsegling.

Sandblæsning

Hvis du er fortrolig med sandblæsning du kan ønske at prøve din hånd på denne teknik, som ofte bruges af profferne tilføje logoer og andre detaljerede designs i farvede beton.Efter påføring af pletten, pre forsegle dit arbejde. Derefter forsigtig anvendelse stencil med et lys tack vinyl, kontrollere, at der ingen luftbobler, og at det er helt levet op til overfladen. Brug sandblæser over området forlod udsat af stencil, derefter vakuum op snavs og forsigtigt fjerne stencil.På dette punkt kan du enten tilføje ekstra farve til den sandblæste del med pletter eller maling eller lade betonen til at vise gennem.Når du har afsluttet denne proces og overfladen er tørret kan du anvende en endelige fugemasse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com