Konkrete syre pletten problemer

July 22

Konkrete syre pletten problemer

Syre farvning er en glimrende måde at tilføje farve til eksisterende beton. En af grundene til denne metode er så populær er, at det ikke kræver en stor renovering ekspertise. Der er imidlertid nogle spørgsmål, som du skal være opmærksom, hvis du gennemfører dette projekt dig selv.

Uforudsigelighed

Mange faktorer kan påvirke den måde, at din beton absorberer pletten. Beton kan blandes i forskellige proportioner ved hjælp af forskellige fine og grove tilslagsmaterialer, at "fange" pletten til forskellige priser. Desuden, bestemmer hvordan gamle eller nye betonen er ofte hvor let det vil acceptere farven. Der er ingen måde til helt forudsige hvad en pletten vil se ud på din særlige betonoverfladen uden at udføre en test patch.

Farvevariation

Variationer i din pletten farve kan skyldes flere ting. Den beton, der gør op den overflade, som du farvning ikke kan har været blandet korrekt før det blev hældt, efterlader pletter af forskellige farver, vil forårsage den farvede finish til at se forskellige fra det ene område til næste. Også, din beton kan være farvet med olie eller andre kemikalier. Hvis du ikke rense den konkrete godt, disse pletter kan forhindre, at betonen absorbere pletten over dem eller kan faktisk ændre den kemiske makeup-- og derfor udseende--af pletten. Endelig, hvis pletten anvendes ikke jævnt, eller nogle områder er hårtørrer end andre, når et andet program er tilføjet, kan farven vises ujævne.

Forkert temperatur

Mange mennesker er klar over, at det er en dårlig idé at male på dage, der er meget varmt eller fugtigt. Men de samme mennesker kan ikke tænke to gange over forsøger at pletten deres beton i de samme betingelser. Pletten er det væsentlige, en meget tynd maling, der får lov til at suge ind i overfladen af betonen. Hvis du anvender pletten, når det er for varmt eller der er en høj nedbør rating, er det næsten garanteret at pletten vil aldrig tørre korrekt, og kan ikke tørre på alle.

Fugt

Når betonen har været ætset med syre i forberedelse til at absorbere pletten, skal det skylles grundigt. Det er vigtigt ikke at haste og anvende pletten direkte til den konkrete fugtig. Vand vil tynde pletten, forårsager finish at blive skæmmet og muligvis forårsager pletten til at sidde på flade uden absorberende eller tørring. Når betonen har været skylles, vil det tage mindst en fuld 2 dage for betonen til at blive tilstrækkeligt tørt til farvning.

Forkert anvendelse

Det er forholdsvis ligetil at anvende konkrete pletten. Pletten bør anvendes i lige linjer, ligesom maling. Men pletten må anvendes i meget tynde lag. Mange mennesker er fristet til at smække ned en tyk ansøgning og være færdig med jobbet, og du kan ofte få væk med det når du maler. Men når pletten anvendes for tykt vil det ikke absorbere eller tørre ordentligt og vil simpelthen årsag et stort rod. Hvert tynde lag af pletten skal tørre helt, før en anden er tilføjet til at uddybe farven. Det er meget vigtigt, at du altid arbejder fra indre af et værelse mod en exit; Det er meget frustrerende at ødelægge et godt stykke arbejde ved at gå over det hele, fordi du er fanget.

Manglende Sealer

Alle færdige konkrete projekter skal være forseglet for beskyttelse. En beton eller murværk fugemasse vil beskytte din farvede beton fra skader på grund af de elementer, ulykker eller tunge overflade skik. Konkrete pletten skal tørre i mindst 48 timer før at blive forseglet for at sikre, at det er helt tørt. Når beton er i første omgang forseglet, skal du anvende to frakker. Vedligeholde din beton kræver kun tilføje én ekstra pels hvert år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com