Kønsneutral Baby Room temaer

February 27

Kønsneutral Baby Room temaer

Vælge at dekorere dit barns værelse i en kønsneutral tema er vigtigt, hvis du ikke kender, hvis du skal have en dreng eller en pige, eller hvis to unge søskende af forskellige køn deler rummet. Kønsneutral design kan du dekorere et værelse, der er relevante for enten en dreng eller pige uden at skulle bekymre dig, hvis det er alt for girly eller også drenget. Du vil finde flere måder at oprette en stilfuld kønsneutral børnehave ved hjælp af forskellige temaer egnet til babyer.

Dyr

Dekorere din Planteskole i en kønsneutral måde ved hjælp af et dyr tema. Din børnehave kan være dekoreret med en jungle, cirkus eller gård dyr tema, for eksempel. Male et vægmaleri på væggene med et jungletema med tegneserie-lignende billeder af dyr som en løve, abe, snake og elefant. Ligeledes et cirkustema ville have klovne samt dyr, såsom en sæl, balancering bolden på dens næse, en løve, springe igennem en ring af ild eller en elefant balancerende på et ben. Maleri baby husdyr, såsom en duck, er gris og pony på væggene en anden måde at bruge dyr som en kønsneutral tema. Trække kig i børnehave sammen ved hjælp af de samme billeder for den krybbe sengetøj og dekorative tilbehør, såsom en lampe.

Alfabet eller tal

En anden kønsneutral tema for en børnehave er brugen af alfabetet eller numre. En måde at dekorere en børnehave i et alfabet eller nummer tema er at male alle væggene i børnehave i en dækkende farve. Stencilen en kant af bogstaver eller tal på tværs af børnehavens mure omkring omkredsen af et værelse. Ligeledes kan du finde tapet grænser med et alfabet eller numre motiv. Andre børnehave tilbehør, som du kan finde med et alfabet eller numre tema er gummi gulvfliser, plakater og tæpper.

Nursery Rhymes

Bruge tapet med en børnerim i din børnehave eller male dit eget billede af en børnerim på væggene. Nogle ideer til børnerim for dit barns værelse er "Klumpe-Dumpe," "Hey Diddle Diddle," "Little Miss Muffet" og "Lille Bo Peep." Fortsat temaet, som med de andre kønsneutrale temaer, for din baby sengetøj og tilbehør.

Dækkende farver

Du behøver ikke at bruge billeder af dyr eller børnerim tegn til at dekorere en kønsneutral børnehave. Vælge for at dekorere din Planteskole bruge kønsneutral farver i stedet, hvis du ønsker noget lidt mere simpelt. Køns-neutrale farver inkluderer hvid og beige og pastel nuancer af gul og grøn. For eksempel kan du bruge hvid til dine møbler og vælge at male dine vægge i pastel gul. Ligeledes kan du male dine vægge med gule og hvide vandrette eller lodrette striber eller male pastel gule cirkler på hvide vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com