Kønsneutral legerum ideer

April 12

Kønsneutral legerum ideer

Kræver at oprette en kønsneutral legerum indarbejde temaer for begge køn. Børn tilbringer timer i deres legerum, spille, crafting og forestiller. Når der træffes beslutning om hvad tema du bruger i din kønsneutral legerum, tage hensyn til personligheder af alle børn, der vil udnytte legerummet. Under afspilning bruger børn deres fantasi; design en kønsneutral legerum til fremme imaginære spille.

Ocean tema

En ocean-tema legerum er kønsneutrale. Male væggene i legerummet i en blå nuance, og stencil på fisk. Dække vinduerne med ocean-tema gardiner og købe møbler i ocean temafarver; for eksempel, blå, hvid eller grøn. For en ekstra bonus, spille en afslappende CD indeholdende ocean lyde.

ABCs og 123s

Oprette en kønsneutral legerum med ABCs og 123s. Male væggene lyse farver som rød og gul. Male eller stencil alfabet og tal rundt i lokalet. Køb gardiner, der indeholder alfabet eller numre. Denne legerum kan fordoble som et klasseværelse.

Legende farver

Spille op en kønsneutral legerum med lyse, levende farver. Indarbejde kun farver i denne legerum; for eksempel, rød, blå, gul og grøn. Brug ikke noget, der indeholder et mønster eller et billede. Male hver væg en anden farve. Vælg lyse farverige møbler, reoler og legetøj placeringer.

Jungletema

Opholder sig tro mod en kønsneutral legerum, dekorere dit barns legerum i en jungletema. Male væggene en bleg gul, lys grøn eller tan. Stencil jungle dyr på væggene. Køb gardiner, der indeholder det farveskema og yndig jungle dyr. Indarbejde jungle-tema møbler ind i stuen. Hænge et skilt på ydersiden af døren, der siger, "Min brølende spille værelse." Hvis du ønsker, kan du tilføje dit barns navn til tegn i stedet for ordet "min."

Art-værelse

Gøre dit barns kønsneutral legerum til et kunstværk ved at male væggene i tavle maling. Dette vil sikre dine børn har en udpeget plads at spille og skabe illustrationer. Hænge reoler med kurve, der indeholder kridt og viskelædere, der nemt kan nås til børn. Køb tavle maling i mange forskellige farver, istedet for bare sort. Gardiner med stænk af forskellige farver fungerer godt i dette legerum. Hæng kunst Kitler på kroge for børn at bruge samtidig med at skabe kunst i deres legerum. Disse vil beskytte deres tøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com