Konstruktion Tips til støttemure

December 28

Konstruktion Tips til støttemure

Støttemure kræver ikke tjenestegrene af en professionel entreprenør i mange tilfælde. Antallet af tilgængelige indstillinger for materialer, der kan bruges til opførelsen af disse vægge gør, at finde en måde at gøre arbejdet selv meget mere sandsynligt. Bygger på en blid skråning bag som du påfylde jord øger din odds om at opbygge en støttemur dig selv, men som sværhedsgraden øges, så måske nødvendighed for at søge rådgive og hjælpe fra en person med mere erfaring.

Bygningsreglementer

Ethvert anlæg af en støttemur begynder med en afgørende tip: anmeldelse din by bygningsreglementer, selv før du begynder planlægning. De fleste samfund vil have bygning forordninger på plads, der skal overholdes, og at opdage de særlige træk ved disse koder er lettere end det er at nedbryde din væg og genopbygge det for at opfylde koderne.

Stejle skråninger

Stejle skråninger kræver, at opførelsen af en støttemur indslag vægge med mere robuste fonde end vægge bygget på en blidere skråning. En måde at gå om dette er at skabe en stor betonvæg, og en anden er at konstruere en række murstensvægge, der tjener til at opdele byrden af udfører belastningen.

Natursten

Natursten tilbyder nogle af de største alsidighed, fordi det kan bruges til at oprette meget lave mure med højbede eller højere mure. Når du bruger naturlige sten til at bygge en høj mur, skal mørtel bruges til at holde stenene på plads. Uncut sten er at foretrække frem for at opbygge en støttemur uden mørtel.

Dræning

Formålet med de fleste støttemure er at tilbageholde vand, som kan kun ske med passende afløb. Den nemmeste metode til at sikre god dræning er til at grave en grøft eller gutter, der fører vand væk. Vand, der løber ned ad en bakke kan effektivt indsamles ved hjælp af en grus opfyldning, hvor vandet slipper ud gennem svage huller i væggen eller ned et afløbsrør.

Højbede

Plan for byggeri til at omfatte et højbed for at skabe et mere æstetisk tiltalende overgangen fra en have til en anden. Tilføjelse af en opvokset have i din væg design kan hjælpe med at lette byrden af nogle havearbejde opgaver ved at gøre den nåede planter for lugning, dyrke og vanding lettere. Selvsamme materialer til at konstruere mur, sig selv kan normalt anvendes til opbygning af højbed.

Materiale indstillinger

Materialerne du vælger til din støttemur bør vælges kun delvist for den styrke, de vil yde med henblik på tilbageholdelse. Opbygning af en høj mur af sten er mere besværligt end at bygge en mur i samme højde ved hjælp af træ på grund af variansen i vægt. Ser kan også spille en rolle i valget af materialer; jernbanen tømmer vil give din værftet en langt mere rustik følelse end betonblokke. Når styrke er virkelig den eneste overvejelse, du synes er nødvendigt, huske, hældes beton skaber en monolitisk struktur, som ingen andre materiale kan matche.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com