Konstruktionsteknikker for udvendige flisegulv

March 6

Konstruktionsteknikker for udvendige flisegulv

Flisen kan gøre en smuk og praktisk finish til enhver udvendig flisegulv, forudsat tilstrækkelig omhu i udvælgelsen af passende flise og ordentlig konstruktionsteknikker anvendes på overfladen til at modtage flisen.

Både flise udvælgelse og forberedelse af overfladen er ikke kun afhængig af, at det er en udvendig installation men miljøhensyn som regn og sub-frysning temperaturer. Den særlige konstruktion teknik, der anvendes til installation vil afhænge af alle disse faktorer. Denne artikel vil dække konstruktionsteknikker for installation af flisegulve i udvendige behandlinger.

Instruktioner

•Indstil den korrekte indstilling materiale til flise og substrat er installeret til. Mens limen bruges ofte i indvendige installationer, er det sjældent egnede til eksterne anvendelser. Epoxy morterer er fine, men de er dyre og svære at arbejde med. Af denne grund er en tynd sæt mørtel normalt det bedste materiale til eksterne flisegulve.

•Forbered nogen konkrete substrat til at modtage flisen. Til beton, kan der være lidt eller ingen forberedelse involveret. Bør sikres at forsikre, at beton er stabil og strukturelt lyd. Broen revner med glasfiber mesh og et morter blanding.

•Forbered enhver træ substrat for flise installationen. Hvis plads tillader, kan brug af beton-glasfiber boards naglet for at modtage flisen. Hvis den halv-tomme kræves til disse bestyrelser er for meget, kan metal drejebænk naglet til at give en overflade for at mørtel fliser til.

Tips & advarsler

  • Når sprede mørtel og anvende flisen, det er vigtigt at sikre, at en god obligation er erhvervet til både flisen og substrat.
  • Temperaturer skal forblive over frysning for 72 timer efter installation at tillade fuldstændig hærdning af mørtel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com