Kontrol pumpen for blokering i GE vaskemaskine

January 4

Pumpen på en GE vaskemaskine skubber vand fra washtubs og ud i afløbet. Selv om pumpen er uden for det ydre badekar fra tøj, kan lejlighedsvis et stykke tøj eller vragrester fra inter karret blive fanget i pumpen. Hvis vandet forbliver i karret når din skive afsluttes en cyklus, kontrollere pumpe til en blokering.

Hvordan at vide, hvornår pumpen kan være blokeret

Bortset fra vand at dræne ordentligt fra din GE vaskemaskine, kan du høre en sutter eller klukkende lyd, når pumpen er blokeret. Uanset hvad der blokerer pumpen fra pumpe, nok så luften ind i afløbet linje, som er, hvad der sandsynligvis forårsager de underlige lyde. Lydene vil normalt stoppe når vaskemaskinen automatisk forskud til de næste cyklus eller slukker. Derudover kan du finde en vandpyt under din GE vaskemaskine hvis blokeringen beskadiget pumpen og gjort det lække.

Kontrol for en blokering

En pumpe kan blive blokeret, hvis en lille artikel i tøj, som en sok, bib eller lommetørklæde, får mellem de indre og ydre washtubs. GE designet deres vaskemaskiner med to bøtter til at minimere risikoen for tøj blokerer vand fra dræning, som kun ydre karret er tilsluttet afløbet slange. Dog hver nu og igen kan et stykke tøj finde sine måder i ydre badekar og vind op i afløbet slangen og blokerer pumpen. Konto for hver tøj element, som du putter i din vaskemaskine i starten af en cyklus.

Lokalisere en blokering

Nogle afmontering af din GE vaskemaskine er forpligtet til at fjerne en blokering fra pumpen. GE anbefaler at du planlægge en service aftale at have en uddannet tekniker indskrive nemlig en blokering og fjerne det, hvis man er fundet, dog afhængigt af din viden om vaskemaskiner, du måske kunne gøre det selv.Se i brugervejledningen til den dræning instruktioner i vaskemaskines vejledning til at komme i gang. Når vaskemaskinen er drænet, fjerne den skive dækning ved at løfte op konsollen kontrol på en top-loading skive og at skrue de skruer, der holder låget på plads og tage det af. Bare tage ud skruerne og løft det øverste panel på en front-loading maskine. De indre og ydre washtubs skal være synlige, ud over drain slangen til den ene side af baljer. Frigøre drain slangen fra den ydre top og dræne outlet og derefter fjerne den. Selv om pumpen bag afløb outlet, kan nogle gange du se obstruktion peering ud fra stikkontakten i åbningen og fjerne det uden yderligere afmontering. Hvis du ikke kan forstå blokering fra åbningen, kontakte GE for en service aftale; teknikeren kan have helt fjerne pumpen til at slippe af med den blokering, som vil kræve at han tager ud at bade.

Overvejelser

En knækket i drain slangen kan også forhindre en GE skive fra dræning, og dette kan i første omgang vises som om pumpen er blokeret, bemærker GE hjemmeside. Tag topdækslet på vaskemaskinen til at inspicere drain slangen. Ret slangen, hvis det er nødvendigt at lade vandet løbe effektivt. Derudover anbefaler GE, at du kontrollerer længden af den skive drain slangen, når en af dens skiver har problemer med dræning. En pumpe i en GE full-size vaskemaskine model kan kun pumpe op til otte fødder og en pumpe til et kompakt eller bærbare washer kan pumpe mere end fem fødder. Forkorte drain slangen på din vaskemaskine, hvis det er længere end hvad en GE skive pumpe kan håndtere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com