Kontrolmetoder for vand

November 13

Der er mange metoder til afprøvning vand, ifølge hvilke stoffer testes for. Laboratorieproever prøven er ofte tilrådes, men der er også hjem testkit. En bred vifte af analytiske metoder har været fastlagt af EPA for afprøvning af bestemte forurenende stoffer, som mange laboratorier og organisationer skal overholde. EPA skitserer forskellige metoder og deres målrettede ansøgning som en del af den sikkert drikkevand Act, gennemført i 1974 og ændret i 1986 og 1996.

EPA analytiske metoder

Den sikkert drikkevand Act af EPA blev vedtaget for at fastsætte nationale sundheds-baserede standarder at beskytte drikkevand mod naturlige og menneskeskabte forureninger. Specifikke procedurer bestemme forurenende koncentrationer i en given prøve. På sin hjemmeside detaljer agenturet både generelle og industri-specifikke metoder. Hver er opført efter dens nummer og titel. Kviksølv (Automated kolde damp teknik), der er angivet som antal 245.2, angiver, at det er gældende for overfladevand i applikationer såsom saltvand, spildevand mv. PDF-dokumentet derefter går på at sammenfatte proceduren for metoden, trin for trin, og hvad udstyr og materialer, der anvendes.

Andre generelle metoder omfatter 604, phenoler; 612, Chorinated kulbrinter; og 1003.0, en grøn alger vækst testmetode. Andre prøvningsmetoder, beskrevet af EPA omfatter flere industri-specifikke dem, som dem, der vedrører pharmaceutical manufacturing under 40 CFR afsnit 439. Nogle af disse dækker flygtige organiske forbindelser. En anden sektion her dækker prøvningsmetoder for pesticider i kommunalt og industrielt spildevand.

Vand laboratorieundersøgelser

Lejlighedsvis, kræver hjem vand test at sende prøver til et laboratorium. Godt test er et eksempel. Test er tilgængelig for colibakterier bakterier, som er en god indikator for patogener. Andre tests kan afgøre vandhårdhed eller hvor meget natrium, fluor, jern, arsen, kviksølv eller bly i vandet. Vand kan afprøves på hanen, hvis er mistanke om kontaminering af VVS.

Når prøverne er forberedt, bør rene beholdere og instruktioner på indsamling vandprøver varetages af laboratoriet. Alle disse laboratorier forventes at overholde EPA metoder nævnt ovenfor eller mange andre udrakte af agenturet. Vigtigt at bemærke, er at laboratorieprøver varierer meget i pris. Simpel pH test kan koste $50, men for enkelte forurenende stoffer, testen kan koste mere end $2000 pr. prøve.

Hjem vand test

Det er også muligt at opnå kits til at teste vandet i hjemmet. Disse kan købes online, som på watercenter.com. Kits kan koste alt fra $20 til over $200. Et sæt til ammoniak kvælstof tillader bruger hen til forurenende stoffer via farvetilpasning, hvor et tilsat stof reagerer med det forurenende stof når de findes. En lignende kit for zink tilbyder en farve-matching-metoden med skygge og angive koncentrationsniveauer. Andre test kits er egnet til påvisning af bakterier, klor, metaller og så videre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com