Konvektion mikrobølgeovn fordele

February 10

Konvektion mikrobølgeovn fordele

En ovn, der kombinerer mikrobølgeovn og konventionelle varmeelementer med en fan er en handy lille apparat i et køkken, kontor eller kollegieværelset værelser. De tager ikke så meget elektricitet til at drive, og de bages så effektivt som en konventionel ovn. Disse ovne varme hurtigt og kan reducere den tid det tager for at bage på grund af indstillingen konvektion. Nogle har endda kombinere mikrobølger med bagning, gør det muligt at bage kød eller gryderetter endnu hurtigere.

Plads Savers

Køkkenbordet kombination konvektion ovn/mikrobølgeovn tager meget mindre plads end en konventionel ovn eller rækkevidde. Studerende kan parre en kombination ovn med en bærbar brænder tilberede måltider inde i deres sovesale eller i et lejet værelse i et hus.

Mennesker, der ikke bruger en standard ovn ofte og mangler skabsplads kan bruge en konvektion/mikrobølgeovn kombination til at bage eller stege og bruge en større ovn til opbevaring.

Energibesparelser

Da madlavning kammeret i mikrobølgeovn/konvektionsovn er mindre end en almindelig ovn, bruger de ikke så meget el som en konventionel ovn. Konvektion fan cirkulerer varmen, og mad også kokke hurtigere. Anvender konvektionsovn bagt varer som kager, barer og cookies, drop brugere temperatur omkring 25 grader, så de bagte varer ikke brænde før de er kogte hele vejen igennem.

Alsidighed

En kombination ovn giver brugeren mulighed for at bruge apparatet som en hurtig madlavning mikroovn eller ovn. Nogle af ovnene vil også grill mad, hvis de har et varmelegeme i den øverste rack, hvilket øger deres anvendelighed i brune eller crisping mad.

Konvektion/mikrobølgeovne har nogle gange en mulighed for ved hjælp af mikrobølger sammen med varme til at reducere tilberedningstid for fødevarer. I stedet for at tage et gennemsnit på 20 minutter pr pund at tilberede kød til 160 grader, kan det kun 10 minutter pr. pund. Kød eller gryderetter brune samt udvikle endnu mere smag.

Disse ovne kan også bruges til at holde maden varm, mens resten af maden er tilberedt ved at vælge temperaturer over 160 grader og under 200 grader.

Rengøring

Disse ovne er lettere at rengøre sammenlignet med en konventionel ovn. Skufferne kan fjernes spild og indersiden skrubbes og tørres derpå ren med en våd klud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com