Konvektion mikrobølgeovn Installation

January 2

Mikrobølgeovn varmluftovn kombinere den kerne-passiv opvarmning af standard mikrobølgeovne med konventionel madlavning indstillinger såsom grilning, roasting og bagning. Konvektion mikrobølgeovn er nyttige i lille kontor køkkener eller andre steder, hvor en fuld køkken er ikke mulig. Installere en konvektion-mikrobølgeovn er ligetil, der kræver minimal samling og opsætning. Du kan bruge konvektion-mikrobølgeovn umiddelbart efter installationen til at koge og genopvarme maden.

Instruktioner

•Sæt så meget af emballage som muligt i en container til genvinding. Give mikrobølgeovnen en hurtig undersøgelse for tegn på shipping skaden. Returnere apparatet til forhandleren, hvis døren er revnet, kabinettet er bulet eller dør lås virker ikke.

•Klart en plads på din counter til mikroovn, og kontroller for at sikre ledningen når en stikkontakt. Ikke sætte apparatet endnu. Sørg for der er mindst 4 inches af plads på alle sider for luft at undslippe efter udluftning fra apparatet. Der skal være tilstrækkelig bordplads foran ovnen til at losse mad.

•Åbn ovnen og installere den flytbare pladespiller støtte i depression i gulvet. Hub støtte passer over motor kardanakslen. Placer glas pladespilleren på toppen af støtten, groove side ned. Metal køkken hylde går oven på madlavning pladen, når du bruger konvektion madlavning tilstand.

•Plug mikroovn til en jordet tre prong stikkontakt. LCD-displayet lyser op. Din ovn er klar til brug når du indstille uret. Konvektion mikrobølgeovne har normalt en "Tid" eller "Clock" knappen du skal trykke på, før klokkeslæt. Nogle ovne kræver du angive "AM" eller "PM" så godt.

Tips & advarsler

  • Altid fjerne metal madlavning hylde før du bruger mikrobølgeovn tilstand.
  • Brug ikke en forlængerledning til at tilslutte i mikrobølgeovnen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com