Konvektion ovn Pros & ulemper

January 13

Fan indeni en konvektionsovn reducerer tilberedningstiden med op til 25 procent. I stedet for mad venter den varme luft at nå det naturligt, blæser konvektion fan den opvarmede luft omkring maden. Dette øger tilberedningstiden. Der er andre fordele konvektion ovne har over konventionelle ovne, men ligesom ethvert apparat, konvektion ovne er ikke ideel til alle applikationer.

Overdreven tørring

Fødevarer har potentiale til at tørre ud for meget, når kogt i en varmluftovn. Afhjælpe problemet med en lavvandet bradepande med kogende vand placeret i bunden af ovnen i nærheden af ventilatoren. Da vandet i gryden viser til damp, ventilatoren opfanger fugtig damp og cirkulerer i hele ovnen, holder maden fra udtørring. Denne tørring bliver gavnligt, når tørring frugt og grøntsager i konvektionsovn.

Bedre Browning

Fødevarer brun lettere i en konvektionsovn i forhold til konventionelle ovne. Den bevægelige luft tørrer ydre af maden og holder det i kontakt med varmen. Konvektion ovne også producere tyk, sprøde skorper på bagt brød. Reducere temperaturen ved 25 grader Fahrenheit fra, kræves i din opskrift for at sikre, at din mad ikke brune for meget.

Ny gryder

For at koge i en konvektionsovn, kan du bruge traditionel bagning pander med høje sider. Disse forhindre den varme luft fra at nå siderne af fødevarer i samme tempo som del af maden i direkte kontakt med luften. Dette resulterer i ujævn madlavning. Madlavning fødevarer i en overdækket bagning parabol negerer fordele ved konvektionsovn opvarmet luftstrøm. Brug lavvandet bagning pander eller cookie ark uden sider for de bedste resultater fra en konvektionsovn.

Øget plads

En konvektionsovn åbner alle stativer i ovn til madlavning. Konventionelle ovne kræver pander på forskellige stativer til at blive skiftet og vendte under madlavningen. En konvektionsovn kræver ikke dette trin. Varm luftstrømmen inde i ovnrummet når alle mad i ovnen, uanset placeringen af andre pander over eller under det på stativerne.

Delikate fødevarer

Lyse, luftige fødevarer såsom marengs eller souffles vil være forskydes fra varmluft i konvektionsovn. Den eneste måde at løse dette problem, mens stadig bruning mad er at deaktivere konvektion fan på ovnen. Konvektion ovne bør have en indstilling for at aktivere eller deaktivere fan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com