Konvektion ovn sikkerhed

April 14

Konvektion ovn sikkerhed

Mens en varmluftovn kan være en nem måde at lave mad, kan det også være farlige, hvis de ikke anvendes korrekt. Meget opmærksomme til placering på apparatet, dets anvendelse og rengøring for at forhindre skade til familien.

Placering

Hvis konvektionsovn har ben, skal de installeres, som ikke at gøre så kan forårsage overophedning og eventuelt en brand. Enheden skal placeres på en plan holdning at sikre korrekt ventilation. Sikre, at enheden er langt fra væsker og rengøring forbindelser som disse kan være yderst brandfarlig og kan eksplodere ved en brand.

Rengøring

Enheden skal afkøles helt før det er renset. Efter hver cyklus, rengøre indersiden af enhed med sæbe og vand, men brug ikke mere potent rensemidler. Spray ikke væsker på ydersiden af apparatet, da det kan angive elektriske rum og kortslutning ovnen eller electrocute mennesker og kæledyr.

Ved hjælp af ovnen

Ydre af konvektionsovn kan få varmt; Derfor, du ikke røre apparat uden grydelapper, indtil den er afkølet helt. Efterlad ikke fungerer apparatet uden opsyn som brande slukkes lettere når de først begynder og får ikke mulighed for at sprede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com