Konvektionsovn madlavning gange for skinke

September 10

Konvektionsovn madlavning gange for skinke

Konvektion ovne er begunstiget af kokke og restaurant køkkener, fordi de bruger en anden opvarmning metode end traditionel gas eller El-ovn. Konvektion ovne beskæftiger en tredjedel varmeelement på bagsiden af ovnen hulrum (i modsætning til de traditionelle to anvendes i gas og el-ovne) med en fan, der er knyttet til den. Ventilatoren trækker i luften fra ovnen hulrum, varmer det og distribuerer den opvarmede luft tilbage i ovnen hulrum. Resultatet er en mere ensartet temperatur inde i ovn samt kortere tilberedningstiden for bagte fødevarer. Bagning fødevarer i en varmluftovn, derfor tager nogle nøje overvejelser.

Hvorfor konvektion

Som nævnt, er konvektion ovne en fast bestanddel af restauranter og andre professionelle køkkener. Der henviser til, at traditionel gas og elektriske ovne simpelthen radiate varme på de fødevarer, de er madlavning, varmluftovn aktivt tvinge opvarmet luft på fødevarer, hvilket betyder, at de kemiske reaktioner, der opstår med bagte fødevarer ske meget hurtigere. Den damp, der er udgivet i en pie skorpe, der gør det skællet og mørt, for eksempel, vil frigives hurtigere i en varmluftovn end i en standard ovn. Konvektion teknologi vil derfor give mere saftige og jævnt kogte fødevarer, men det også betyder, at fødevarer vil meget hurtigt gå fra kogt til overcooked, så du bliver nødt til at foretage nogle justeringer til opskrifter, der er skrevet med konventionelle ovne i tankerne.

Tilberedningstid og temperatur

Hvis din opskrift ovn tilberedningstid er skrevet med en traditionel ikke konvektionsovn i sindet, er det nogle gange lettere at justere madlavning temperatur, end det er at justere tilberedningstid. En ekspert anbefaler at reducere madlavning temperatur af 20 til 25 grader F, ved hjælp af den samme tilberedningstid og omhyggeligt se mad for tegn på overcooking. Hvis du vil snarere koge skinke ved samme temperatur, en anden god tommelfingerregel er at tage tilberedningstiden er angivet for ikke-varmluftovn og reducere det med 25 procent for en konvektionsovn. Der er gratis ressourcer på internettet, der kan konvertere kokken tid for dig baseret på de anbefalede ikke-konvektionsovn kokken tid og temperatur.

Andre madlavning Tips

Trade-off for hurtigere og overordnede bedre madlavning der en konvektionsovn lover at lave mad i konvektionsovn kan være meget mere arbejdskrævende. Se ham nøje for tegn på overcooking. Også, tage konto fremførsel madlavning, distribution af overskudsvarme i hele mad når det er blevet fjernet fra ovnen. Hvis en skinke ser næsten overdrevet mens du stadig i ovnen, det vil sandsynligvis være meget overdrevet af tid det har taget ud af ovnen og alle indre forsvinder i hele den hel skinke. Bruge en sonde eller andre slags termometer til at tjekke den skinke indre temperatur; Det skal være på eller meget nær 155 grader F da trækkes ud af ovnen.

Andre overvejelser

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) anbefaler at kogte svinekød aldrig bør spises under 160 grader F. Hvis du trækker skinken ud af ovnen når det er 155 grader F, sprede varmen fra fremførsel madlavning vil bringe skinken op til er 160 grader F før det spist. Tjek den indre temperatur i skinke på sit tykkeste del bare for at være sikker på det er sikkert at spise. Forbrugende skinke, der er overalt mellem 160 og 165 grader F vil resultere i en skinke, der er på en gang saftige og sikre at spise.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com