Kork gulve fordele og ulemper

June 15

Som en vedvarende ressource, kork er en miljøvenlig gulvbelægning valg og kan være smukke og kan tilpasses til enhver indretning. Men hvis du overvejer at korkgulve som en del af dit hjem bygning eller remodeling projekt, er det vigtigt at se på både fordele og ulemper af korkgulve.

Cork Flooring Basics

Korkgulve er lavet af bark af korkegen træet, som vokser langs kysten af Middelhavet i lande som Portugal, Italien, Algeriet, Spanien og Marokko. Cork bark består af bittesmå celler, der indeholder det meste luft. På grund af dette, korkgulve giver vidunderlig isolering og er meget polstret. Som en vedvarende ressource, kork er en miljøvenlig gulvbelægning valg og kan være smukke og kan tilpasses til enhver indretning.

Fordelene ved korkgulve

Den luft fanget mellem cellerne i proppen gør cork flooring naturlige støddæmper. Hvis du har brug at stå i lange perioder, kan korkgulve gøre din opgave mere komfortabel. Korkgulve også absorberer lyd og isolerer godt.

Fordele af korkgulve

Cork ser godt ud i næsten enhver ansøgning i enhver indretning. Det kan findes i mange farver, mønstre og endda figurer fra mange forskellige producenter. Cork er holdbart, letvægts og nemt at installere.

Flere fordele af korkgulve

Naturlige egenskaber i cork modstår mug og beskytte korkgulve fra rådnende hvis det bliver vådt. Cork er også naturligvis allergivenlige. Cork kommer fra en fornyelig ressource og er biologisk nedbrydeligt.

Ulemperne ved korkgulve

Cork kræver regelmæssig vedligeholdelse og skal forsegles. Cork er ikke specielt forseglet, kan det absorbere pletter.

Ulemper af korkgulve

Trods populariteten af grønne byggematerialer, er korkgulve stadig forholdsvis dyrt per kvadratfod i forhold til andre gulvmaterialer. Kork kan gouge og måske ikke så holdbare som andre gulvbelægning.

Flere ulemper af korkgulve

Cork skal også holdes ren, fordi støv og snavs kan beskadige gulvet. Hvis din Korkgulv behov for en mere grundig rengøring end bare fejer med en kost, skal specielle rengøringsmidler købes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com